Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Έδειξε» την ενδεκάδα με Βόλο στην πρώτη δοκιμή του ο Μπόλονι

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του Σαββάτου (24/10, 20:30) με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε την πρώτη του δοκιμή ενόψει του ματς με την ομάδα της Μαγνησίας και στα αξιοσημείωτα είναι η χρησιμοποίηση του Μαουρίσιο με τους βασικούς, πράγμα που σημαίνει ότι ο Βραζιλιάνος είναι πολύ πιθανό να κάνει μεθαύριο το ντεμπούτο του με τα πράσινα.

Δίπλα στον Μαουρίσιο βρισκόταν ο Αλεξανδρόπουλος, τη θέση του οποίου θα έχει στην ενδεκάδα ο Κουρμπέλης, ο οποίος σήμερα ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Το σύστημα που παρέταξε ο Μπόλονι ήταν το 4-4-2 και στους βασικούς ήταν ο Διούδης κάτω από τα δοκάρια, οι Σάντσες, Σένκεφελντ, Πούγγουρας και Ζαγαρίτης στην άμυνα, ο Αλεξανδρόπουλος με τον Μαουρίσιο στα χαφ, ο Αϊτόρ στα δεξιά και ο Χατζηγιοβάνης στα αριστερά της μεσαίας γραμμής, ενώ το επιθετικό δίδυμο αποτελούσαν οι Μακέντα και Καρλίτος.

Αυτοί, μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν στο ματς του Σαββάτου, με εξαίρεση τον Αλεξανδρόπουλο, όπως προαναφέρθηκε.

Η αντίπαλη ομάδα στην τακτική αγωνιζόταν με σχηματισμό 4-2-3-1, σύστημα με το οποίο αγωνίζεται συνήθως ο Βόλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ