Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: “Καθάρισε” την Ντιναμό Κιέβου με Μοράτα η Γιουβέντους

Την πρώτη της νίκη στο φετινό Champions League πανηγύρισε η Γιουβέντους, η οποία επικράτησε με 0-2 στο Κίεβο επί της Ντινάμο, για τον 7ο όμιλο, χάρη στα τέρματα του Μοράτα στο 46’ και στο 84’, τα πρώτα για τον Ισπανό μετά την επιστροφή του στο Τορίνο! Να τονιστεί πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας αγωνίστηκε χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο αγώνας:

Στο πρώτο ημίχρονο η Γιουβέντους είχε κάποιες καλές ευκαιρίες που μπορούσε να πάρει το προβάδισμα, αλλά δεν τα κατάφερε. Αρχικά, μέσα σε ένα τρίλεπτο είχε τρεις καλές φάσεις (12΄- 15΄) με τον Κιέζα να κάνει ένα σουτ με το αριστερό στο και ο Μπουστσάν να διώχνει σε κόρνερ, στη συνέχεια ο Ουκρανός πορτιέρε έκανε κακή έξοδο και ο Κιελίνι με κεφαλιά λίγο έλειψε να σκοράρει και ξανά με προσπάθεια τυ Κιέζα, η οποία αυτή τη φορά έφυγε άουτ. Η Γιουβέντους είχε άλλη μια κλή ευκαιρία στο πρώτο μέρος με τον Ράμσεϊ να συνδυάζεται με τον Κουλουσέφσκι και αυτος με τακουνάκι να προσπαθεί να σκοράρει, αλλά πάλι έσωσε δύσκολα ο Μπουστσάν στην κλειστή του γωνία.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ήρθε και το γκολ για τους «μπιανκονέρι» με τον Κουλουσέφσκι να σουτάρει, τον Ουκρανό τερματοφύλακα να κάνει μια ασταθής απόκrουση και τον Μοράτα να παίρνει τη μπάλα  στην επαναφορά και να κάνει το 1-0 στο 46΄. Από εκεί και έπειτα η ομάδα του Αντρέα Πίρλο φάνηκε να μην μπορεί ξανά να διασπάσει την άμυνα των Ουκρανών, ωστόσο στο 84ο λεπτό ο Κουαδράδο βρήκε με πολύ ωραία σέντρα τον Ισπανό στράικερ και αυτός διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του και κλείδωσε τη νίκη για τους Ιταλούς, 

Δείτε τις φάσεις του αγώνα εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ