Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έξαλλος ο πρόεδρος του Περού: «Δεν χρειάζεται τη βοήθεια διαιτητών για να νικήσει η Βραζιλία»

Ο Μάρτιν Βιζκάρα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία στον αγώνα του Περού με τη Βραζιλία, τονίζοντας πως η “σελεσάο” δεν χρειάζεται τη βοήθεια των διαιτητών. 

Χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος του Περού, που είναι γνωστός υποστηρικτής της εθνικής ομάδας και ποδοσφαιρόφιλος, δήλωσε: “Δύο φορές η ομάδα μας ήταν μπροστά στο σκορ και δυστυχώς ο διαιτητής δεν κράτησε τις ισορροπίες όπως θα έπρεπε απέναντι στις δύο ομάδες. Η Βραζιλία δεν έχει την ανάγκη της βοήθειας των διαιτητών για να κερδίσει έναν αγώνα. Έκανε άθλια λάθη που άλλαξαν την ιστορία ενός αγώνα και ελπίζω να μην επαναλάβει στο μέλλον. Είμαι σίγουρος πως η FIFA μπορεί να διορθώσει το λάθος της. Οι παίκτες του Περού θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο”.

Οι Βραζιλιάνοι επικράτησαν 4-2 μέσα στη Λίμα για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022, με τους Περουβιανούς να έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Οι Περουβιανοί φίλαθλοι, από την πλευρά τους, έχουν συγκεντρώσει πάνω από 300.000 υπογραφές, με στόχος να ζητήσουν από την Conmebol να ανακληθεί το δίπλωμα του Χιλιανού ρέφερι Χούλιο Μπασκουνάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ