Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χάντμπολ: Εντός έδρας «γκέλα» για τον ΠΑΟΚ

Στο «σπίτι του χάντμπολ», στη Μίκρα ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τη Δράμα στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Handball Premier και της παραχώρησε ισοπαλία 20-20. Ο «Δικέφαλος» αν και είχε τον έλεγχο από την αρχή του αγώνα, είχε κακή αμυντική αντίδραση στα τελευταία λεπτά, με τη Δράμα να φορτσάρει, να μειώνει, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με πέντε τέρματα, και τελικά οι δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες.

Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα μικρό προβάδισμα στο ξεκίνημα (4-1), οι φιλοξενούμενοι όμως βρήκαν απαντήσεις και ισοφάρισαν σε 6-6. Η ομάδα του Πάνου Γούσιου πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων (9-7) , το οποίο και διατηρούσε, με τη Δράμα να ακολουθεί από κοντά στο σκορ.

 Ο ΠΑΟΚ άνοιξε τη διαφορά, κρατώντας το +5, αλλά στη συνέχεια κάποια λάθη των γηπεδούχων σε συνδυασμό με καλή άμυνα και καλές επιλογές στην επίθεση από τη Δράμα, έφεραν τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με τη λήξη του αγώνα.

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 5-2, 5-3, 6-4, 7-6, 9-7 (ημχ), 10-8, 11-9, 15-11, 18-13, 19-16, 20-20

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκίγκοφ, Άρσιτς, Παπαβασιλης 2, Νικολαΐδης, Γιορανίδης, Παλάσκας 2, Τσαναξίδης, Μέντουριτς 3, Λιάπης 1, Κυριακίδης, Στογιάνοβιτς, Σεϊρεκίδης 5, Καραγκιοζόπουλος 4, Τζωρτζίνης Καβουσανάκης 3, Βελισσαρίου.

Δράμα (Βαλαβάνης): Μπέτζιος, Ελ. Παπάζογλου, Σίνα, Χαϊτίδης, Τουνγκελίδης 2, Δέσπος 2, Παγωνίδης, Παπαδόπουλος 7, Κοτσαμαρίκογλου, Θ. Παπάζογλου 5, Δεμερτζίδης, Βάκκας, Φραγκούλης 1,Θωμίδης 3, Κοβογλανίδης, Πολύδωρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ