Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – Χαμός έξω από το ΟΑΚΑ από οπαδούς της ΑΕΚ για την πρόκριση!

Πραγματικός χαμός έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο! Η ΑΕΚ προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League, με οπαδούς της  να σπεύδουν στο ΟΑΚΑ για να πανηγυρίσουν τη μεγάλη επιτυχία.

Μετά και το τελευταίο σφύριγμα του Αρτούρ Ντίας, αρκετοί οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο για να γιορτάσουν την πρόκριση της ομάδας του Μάσιμο Καρέρα στους ομίλους του Europa League.

Οι παίκτες της ΑΕΚ κατευθύνθηκαν προς το μέρος τους, με αποτέλεσμα να επικρατήσει… πανικός. Οι οπαδοί της «Ένωσης» γιόρτασαν έξαλλα την πρόκριση, ανάβοντας δεκάδες καπνογόνα.

Οι παίκτες του Μάσιμο Καρέρα χάρηκαν πολύ με την αποθέωση που γνώρισαν από τον κόσμο του Δικεφάλου. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς έδωσαν και κάποιες φανέλες στους οπαδούς.

Η ΑΕΚ πήρε πανηγυρική πρόκριση στους ομίλους του Europa League επικρατώντας 2-1 της Βόλφσμπουργκ και ο κόσμος της δεν μπορούσε να μείνει στο… σπίτι του! Φίλοι της ΑΕΚ, βρέθηκαν έξω από το ΟΑΚΑ όπου περίμεναν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ μίλησαν και στον Πέτρο Μάνταλο ώστε να τον… φτιάξουν για το χαμένο πέναλτι.

Αυτοί βρέθηκαν μέχρι τον χώρο του πάρκινγκ των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και γιόρτασαν μαζί τους αυτή την πρόκριση. Φυσικά την τιμητική του είχε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, που ήταν και ο σκόρερ του… χρυσού τέρματος της Ένωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ