Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο διαιτητής του τελικού του Champions League στο ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ!

Τον διαιτητή που διηύθυνε τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν όρισε η επιτροπή διαιτησίας της UEFA για τη ρεβάνς της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Κράσνονταρ (30/9, 22:00) με φόντο τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

Ο 44χρονος Ιταλός Ντανιέλε Ορσάτο θα έχει ως βοηθούς τους συμπατριώτες του, Αλεσάντρο Γκαλατίνι και Φαμπιάνο Πρέτι. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ντανιέλε Ντοβέρι, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Μάρκο Γκούιντα και Φίλιπο Μέλι.

Ο Ορσάτο αποτελεί έναν από τους Elite διαιτητές της UEFA, αφού -όπως προαναφέρθηκε- πριν από λίγες εβδομάδες σφύριξε στον τελικό του Champions League, ενώ ορίστηκε και στην αναμέτρηση της Γερμανίας με την Ισπανία για το Nations League.

Ο πολύπειρος Ιταλός ρέφερι έχει «πλούσιο» παρελθόν με τις ελληνικές ομάδες, αφού έχει διευθύνει τον αγώνα Γεωργία-Ελλάδα (1-2) το 2011 για τα προκριματικά του Euro 2012, αυτόν του ΠΑΟΚ με τη Ρούμπιν Καζάν (1-1) το 2011 για τους ομίλους του Europa League, του Παναθηναϊκού με τη Ντιναμό Μόσχας (1-2) το 2014 για τους ομίλους της ίδιας διοργάνωσης, το Ατρόμητος-Φενέρμπαχτσε (0-1 το 2015) για τα πλέι οφ του Europa League, ενώ την περσινή σεζόν σφύριξε το Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας (1-0) για τη φάση των ομίλων του Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ