Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Πόκερ Ολυμπιακού-Ρίο Άβε για Ρέις που σκόραρε κόντρα στη Μπεσίκτας – Ξεκάθαρο μήνυμα από τον πρόεδρο του πορτογαλικού κλαμπ

Δυσκολίες συνεχίζει να παρουσιάζει η υπόθεση του Ματέους Ρέις για τον Ολυμπιακό.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας προσφέρουν περί τα 2,5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του, αλλά η Ρίο Άβε αξιώνει 3 εκατομμύρια και το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει στο επόμενο 48ωρο.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, πάντως, αγωνίστηκε χθες βασικός σε όλο το παιχνίδι της πορτογαλικής ομάδας με τη Μπεσίκτας για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Η Ρίο Άβε απέκλεισε με 4-2 στα πέναλτι εκτός έδρας τους Τούρκους, με τον Ρέις να πετυχαίνει το τελευταίο πέναλτι της ομάδας του.

Μετά τον αγώνα, ο πρόεδρος του πορτογαλικού κλαμπ, Αντόνιο Σίλβα Κάμπος, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο πώλησης του 25χρονου ποδοσφαιριστή.

«Τα αποτελέσματα της Ρίο Άβε τραβούν τα φώτα πάνω σε παίκτες μας, τους οποίους παρακολουθούν μεγάλες ομάδες. Κι εμείς θα πρέπει να εξαργυρώσουμε την αξία των περιουσιακών μας στοιχείων για να έχουμε ισορροπημένο μπάτζετ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο Ματέους Ρέις είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, έχει φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο και είναι έτοιμος να παίξει σε μεγάλη ομάδα. Θα είναι πολύ δύσκολο να τον κρατήσουμε. Αν έρθει κάποια πρόταση που θα την κρίνουμε συμφέρουσα για την αξία του, θα τον παραχωρήσουμε. Ειδάλλως θα μείνει στη Ρίο Άβε», τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ