Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ώρα Ευρώπης για την ΑΕΚ – Τα πλάνα του Καρέρα για Σεντ Γκάλεν

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε (21:30) τη Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία και ψάχνει τη νίκη-πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

Ο Μάσιμο Καρέρα πήρε στην αποστολή τους Σάκχοφ και Γκαρσία, ενώ στην ενδεκάδα πρόκειται να επιστρέψουν οι Κρίστιτσιτς και Μάνταλος.

Η Ένωση, λοιπόν, αναμένεται να παραταχθεί με 3-5-2 στη σημερινή νοκ άουτ αναμέτρηση του τρίτου προκριματικού γύρου της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.

Ο Τσιντώτας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Χνιντ, Τσιγκρίνσκι και Σβάρνας τα τρία στόπερ και οι Μπακάκης- Ινσούα σε ρόλο δεξιού και αριστερού μπακ-χαφ αντίστοιχα.

Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι  Σιμόες, Κρίστιτσιτς και Μάνταλος, ενώ μπροστά οι Ολιβέιρα και Λιβάγια.

Αν πάλι γίνει η ανατροπή και ο Ιταλός τεχνικός του δικεφάλου επιλέξει το 4-3-3, τότε δεν αποκλείεται να δούμε βασικό τον Γκαρσία στο δεξί άκρο της επίθεσης, οπότε ο Λιβάγια θα πάει αριστερά, με τον Χνιντ να μένει εκτός.

Η αποστολή της ΑΕΚ απαρτίζεται από τους Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνα, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλο, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλο, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρα, Γκαρσία, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Ενομπακάρε και Ολιβέιρα.

Από την άλλη, ο προπονητής της Σεντ Γκάλεν, Πέτερ Τσάιντλερ, τόνισε χθες πως όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι εκτός του αμυντικού Λίχινγκερ, ενώ ο μόνος αμφίβολος είναι ο επιθετικός Μπάμπιτς.

Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα των Ελβετών, αυτή θα αποτελείται από τους Βατκόβιακ, Ζίγκι, Κράουχι, Στεργίου Φάζλιγι, Μουχεΐμ, Γκέρτλερ, Κιντιγιά, Στίλχαρτ, Ριμπέιρο, Γκιγμενό και Ντουά.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ισπανός Ερνάντεθ με βοηθούς τους Ναράνιο και Ροντρίγκεθ και τέταρτο τον Ρόχας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ