Μετάβαση στο περιεχόμενο

Να κάνει το πρώτο βήμα για τους ομίλους του Champions League ο Ολυμπιακός – Αξίας 32 εκατ. ευρώ η πρόκριση επί της Ομόνοιας – Οι πιθανές 11άδες

Πιστός στο ραντεβού του με τ’ αστέρια θέλει να μείνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αναζητά απόψε (22:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τη νίκη επί της Ομόνοιας που θα του δώσει προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League ενόψει του επαναληπτικού της επόμενης εβδομάδας (29/9, 22:00) στην Κύπρο.

Ο Ολυμπιακός, πέρα από το πρεστίζ που δίνει η συμμετοχή στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, θέλει να βάλει και μερικές δεκάδες εκατομμύρια στα ταμεία του. Συγκεκριμένα, αν οι ερυθρόλευκοι περάσουν το εμπόδιο της Ομόνοιας, θα εξασφαλίσουν 32.137.000 ευρώ!

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται να έχει καταλήξει στο 4-2-3-1, με τον Σα να επιστρέφει -όπως όλα δείχνουν- κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του.

Στη δεξιά πλευρά της άμυνας θα είναι ο Ραφίνια, αριστερά ο Χολέμπας με κεντρικό δίδυμο στα στόπερ τους Σεμέδο ((Σισέ) και Μπα.

Στη μεσαία γραμμή σε ρόλο αμυντικών χαφ θα βρίσκονται οι Καμαρά και  Μπουχαλάκης, ο Φορτούνης λίγο πιο μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο, με τους Βαλμπουενά (δεξιά) και Μασούρα (αριστερά) στις πτέρυγες και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή των Πειραιωτών συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Κρίστινσον, Μπα, Αβραάμ, Μπρούνο, Καφού, Εμβιλά, Ραντζέλοβιτς, Κάιπερς και Χασάν.

Από την άλλη πλευρά, ο Χένινγκ Μπεργκ αναμένεται να παρατάξει την Ομόνοια με σχηματισμό 4-2-3-1.

Ο Φαμπιάνο θα είναι κάτω από την εστία, με την τετράδα της άμυνάς του από αριστερά προς τα δεξιά να τη συνθέτουν οι Λέτσιακς, Λίφτνερ, Λανγκ, Κούσουλος.

Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Γκόμες και Γκόμεθ, με τον Τιάγκο στην αριστερή πτέρυγα, τον Μπαταέκ στην δεξιά και τον Παπουλή σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον προωθημένο Κακουλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ