Μετάβαση στο περιεχόμενο

Super League 1: Ψάχνουν… παρηγοριά μετά τους αποκλεισμούς ΟΦΗ και Άρης

Με τις αναμετρήσεις Λαμία-ΟΦΗ και Βόλος-Αρης πέφτει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Super League 1, με τους φιλοξενούμενους να καλούνται να πάρουν άμεσα τα πάνω τους μετά τον αποκλεισμό τους στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Λαμία-ΟΦΗ (18:15)

Λαμία και ΟΦΗ ψάχνουν το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική οι Κρητικοί αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) με τον Παναιτωλικό, ενώ η Λαμία ηττήθηκε από τον Άρη με 3-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Λαμία: Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Γκούγκα, Σκόνδρας, Βύντρα, Μπαχανάκ, Σαραμαντάς, Νιάσε, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Χατζηστραβός, Μπουλούλης, Μπιανκόνι, Βιγιάλμπα, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Κωστίκας.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Νέιρα, Ναμπί, Σολίς, Βούρος, Διαμαντής, Νοικοκυράκης, Γιαννούλης, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Μίνγκος.

Βόλος-Άρης (20:30)

Ο Βόλος αναζητά τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα μετά το «διπλό» (0-2) στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου, όπως και ο Άρης μετά τη νίκη-ανατροπή (3-1) επί της Λαμίας.

Από τους κίτρινους αποτελεί παρελθόν ο Μίχαελ Ένινγκ και ο Τόλης Τερζής θα κοουτσάρει στο αποψινό ματς την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τον αγώνα θα παρακολουθήσει από κοντά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Άκης Μάντζιος που αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Άρη.

Η πιθανή ενδεκάδα των κίτρινων είναι η εξής: Κουέστα, Σάκιτς, Σενγκέργκης, Ρόουζ, Ντάτκοβιτς, Ματίγια, Τζέγκο, Σάσα, Γκάμα, Φετφατζίδης, Λόπεθ.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Βόλος: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντάκης, Φερράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο, Μήτογλου, Δημόπουλος, Τσοκάνης, Κρητικός, Γκουαροτσένα, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Ριένστρα, Κιάκος, Μπαρτόλο, Δουβίκας, Περέα, Γέντρισεκ.

Άρης: Κουέστα, Γκανέα, Λόπεθ, Σάκιτς, Τζέγκο, Γκάμα, Μπερτόλιο, Μαντσίνι, Ντάτκοβιτς, Ματίγια, Ρόουζ, Σάσα, Αντέμ, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Χατζηπιρπιρίδης, Σενγκέργκης.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής της Super League 1:

Παρασκευή (18/9)

Ολυμπιακός- Αστέρας Τρίπολης 3-0

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-1

Σάββατο (19/9) 

Παναιτωλικός-ΑΕΚ 0-2

Κυριακή (20/9)

Λαμία-ΟΦΗ (18:15)

Βόλος-Άρης (20:30)

Η βαθμολογία:

ΠΑΟΚ 4
Ολυμπιακός 3
Άρης 3
ΑΕΚ 3
Βόλος 3
Αστέρας Τρίπολης 3
ΟΦΗ 1
Παναιτωλικός 1
Ατρόμητος 1
Απόλλων Σμύρνης 0
ΠΑΣ Γιάννινα 0
ΑΕΛ 0
Παναθηναϊκός 0
Λαμία 0

* Ολυμπιακός, Άρης, ΑΕΚ, Βόλος, ΟΦΗ, ΑΕΛ, Λαμία και Παναθηναϊκός έχουν από έναν αγώνα λιγότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ