Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυτή είναι η «χασούρα» της Γιουβέντους για τη περυσινή σεζόν

Σε άσχημη οικονομική κατάσταση βρίσκεται η Γιουβέντους, αφού ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για την σεζόν 2019-20. Μάλιστα η «ζημιά» ξεπερνάει τα 70 εκ. ευρώ.
 
Η σημαντική οικονομική απώλεια των 71.4 εκ. ευρώ, έχει να κάνει κυρίως με την πανδημία του κορονοϊού, αλλά δεν είναι μόνο αυτή η αιτία όπως επισημαίνουν αναλυτές, μιας και πέρυσι η Γιουβέντους είχε «ζημιές» 39.9 εκ. ευρώ, κυρίως λόγω της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο που κόστισε 100 εκ. ευρώ. 

Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η «Μεγάλη Κυρία» μετράει απώλειες στο οικονομικό κομμάτι και όπως έχει ήδη ανακοινωθεί και αυτή που ξεκίνησε αναμένεται να κλείσει με απώλειες λόγω του κορονοϊού, των κλειστών γηπέδων αλλά και της μείωσης των εσόδων λόγω της γενικότερης κρίσης στην οικονομία της Ιταλίας και της Ευρώπης. 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ