Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δήλωση-«φωτιά» Αντετοκούνμπο για το μέλλον του – Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του!

Ο αποκλεισμός από τους Μαϊάμι Χιτ δεδομένα «πλήγωσε» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο MVP του NBA ήθελε πολύ το… δαχτυλίδι, με τα «ελάφια» όμως να αποχαιρετούν το πρωτάθλημα από τα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας.

Μάλιστα, πολλοί στον «μαγικό κόσμο» πόνταραν πως ο Έλληνας σούπερ σταρ θα πηδήξει από το… καράβι των Μιλγουόκι Μπακς.

Μετά το τέλος του ματς με τους Χιτ, όμως, ο «Greek Freak» παραχώρησε συνέντευξη στο «Yahoo Sports» , βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες.

Ο Αντετοκούνμπο ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να ζητήσει ανταλλαγή από τη διοίκηση των «ελαφιών».

Για το μέλλον του και το αν θα σκεφτεί να ζητήσει ανταλλαγή, εφόσον δεν ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιό του, είπε: «Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Δεν πρόκειται να ζητήσω ανταλλαγή. Κάποιοι βλέπουν έναν τοίχο και αλλάζουν κατεύθυνση. Εγώ περνάω από μέσα του. Πρέπει απλώς να βελτιωθούμε ως ομάδα, αλλά και ατομικά, ώστε να επιστρέψουμε τη νέα σεζόν».

Στην συνέχεια, ο Γιάννης τόνισε: «Αν ήταν εύκολο να κατακτήσει κάποιος ένα πρωτάθλημα, τότε όλοι θα είχαν από ένα. Χάσαμε. Όλοι είδαν ότι χάσαμε. Είναι απογοητευτικό, αλλά τι να κάνουμε; Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου».

Κλείνοντας, δήλωσε: «Όλοι έχουν έναν ρόλο σε μία ομάδα. Βλέπετε τον αδελφό μου, τον Θανάση, πώς φωνάζει και κάνει ό,τι μπορεί για την ομάδα όταν δεν παίζει. Δεν διαφέρω εγώ σε αυτό. Αυτή είναι μία ομάδα για την οποία θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω να νικήσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ