Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Υποχρέωσή μας η πρόκριση»

Για υποχρέωση πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ έκανε λόγο ο Τσόρι Ντομίνγκες στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού, την παραμονή του επαναληπτικού με την Ντνίπρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσόρι Ντομίνγκεζ στη συνέντευξη Τύπου του επαναληπτικού με τη Ντνίπρο:

Τι θα πρέπει να αλλάξει Ολυμπιακός για να πάρει την πρόκριση;

«Καλησπέρα. Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας, είναι σημαντικό, πρέπει να κάνουμε διαφορετικό παιχνίδι απ’ αυτό που κάναμε. Έχουμε δουλέψει τα λάθη που κάναμε και δεν θέλουμε να επαναλάβουμε. Είμαστε σε καθοριστικό σημείο και τα λάθη θα τα πληρώσουμε ακριβά».

Αν πιστεύουν στην ανατροπή:

«Πιο πολύ απ όσο νομίζετε είναι υποχρέωση μας Έχουμε ένα μεγάλο διάστημα που δεν τα πηγαίνουμε καλά. Ξέρουμε πως πρέπει να αλλαάξουμε την κατάσταση, Έχουμε μια ομάδα που αξίζει να προχωρήσει και αξίζει περισσότερα πράγματα».

Ως ηγέτης πως νιώθει:

«Νιώθω πολύ καλά και είμαι έτοιμος να προσφέρω μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου.  Από εκεί και πέρα αυτό που πρέπει να επικρατήσει είναι η ομάδα».

Για το ότι έχει κατακτήσει το Europa League και αν θυμάται ένα ματς που δεν ήταν εύκολο το πρώτο ματς και αν θυμάται ένα ματς που ήταν πρωταγωνιστής:
«Στην καριέρα μου σίγουρα έχω ζήσει κάποιο αποτέλεσμα που έπρεπε να το ανατρέψω. Σε εκείνο το Κύπελλο είχαμε την Μπάγερν Μονάχου που έπρεπε να νικήσουμε και το καταφέραμε. Ας είναι αυτή μια ευκαιρία για να κάνουμε κάτι κανούργιο».
 
Αν τους έχει επηρεάσει τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο:
 
«Είμαστε ποδοσφαιριστές και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο. Τα υπόλοιπα δεν μας επηρεάζουν».
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ