Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Σόκαραν τους Μπακς οι Χιτ και έκαναν το 1-0 – «Άγγιξε» το triple double ο Γιάννης

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής έκαναν οι Χιτ νικώντας με 115-104 τους Μπακς στο Game 1. Κλείνοντας όλους τους διαδρόμους προς το καλάθι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και με τον Τζίμι Μπάτλερ να οργιάζει έχοντας συμπαράσταση από Γκόραν Ντράγκιτς και Μπαμ Αντεμπάγιο, το Μαϊάμι άνοιξε το σκορ στη σειρά.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφτασε κοντά στο τριπλ – νταμπλ με 18 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ, όμως η εμφάνισή του δεν ήταν αρκετή για να οδηγήσει τα «ελάφια» στη νίκη. Ο Greek Freak ήταν ιδιαίτερα άστοχος από τη γραμμή των ελεύθερων βολών με 4/12 ενώ είχε 4/7 δίποντα και 2/5 τρίποντα. 

Οι Χιτ είχαν σε τρομερή βραδιά τον Μπάτλερ με 40 πόντους, τους περισσότερους που έχει πετύχει ποτέ σε αγώνα πλέι – οφ, ενώ οι 14 εξ’ αυτών επιτεύχθηκαν στην κρίσιμη τελευταία περίοδο. Άλλους 27 πρόσθεσε για τους νικητές ο Ντράγκιτς. Ο Αντεμπάγιο είχε 12 πόντους, 17 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ ο Χέρο πέτυχε 11 πόντους.

Για τους Μπακς, πρώτος σκόρερ ήταν ο Μίντλετον με 28 πόντους και ακολούθησε ο Λόπεζ με 24.

Το Μιλγουόκι πέτυχε 40 πόντους στην πρώτη περίοδο και πήρε προβάδισμα +11, αλλά σκόραρε μόλις 64 στις άλλες τρεις. Το Μαϊάμι που ήταν πίσω στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, πέρασε μπροστά 92-86 στο τέλος της τρίτης περιόδου και παρ’ όλο που πέτυχε μόλις τρεις πόντους στα πρώτα 6 έξι λεπτά της τέταρτης οι Μπακς δεν το εκμεταλλεύτηκαν και οι Μπάτλερ – Αντεμπάγιο σφράγισαν το 1-0.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το παιχνίδι των Μπακς με το Μαϊάμι.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ