Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κληρώνει για ΠΑΟΚ στο Champions League και για Άρη-ΟΦΗ στο Europa League – Οι πιθανοί αντίπαλοί τους

Σήμερα ΠΑΟΚ, Άρης και ΟΦΗ θα μάθουν τους αντιπάλους τους στον δρόμο για την ευρωπαϊκή διάκριση.

Πρώτος θα μάθει το επόμενο εμπόδιο, που θα βρει απέναντί του, ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά την πρόκριση επί της Μπεσίκτας έχει σαν απόλυτο στόχο την είσοδο στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Η κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης θα διεξαχθεί στη 1:00 το μεσημέρι στη Νιόν και ο Δικέφαλος του Βορρά θα κληρωθεί με μία εκ των Μπενφίκα (Πορτογαλία), Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία) ή Γάνδη (Βέλγιο), την οποία θα αντιμετωπίσει σε μονή αναμέτρηση, με την έδρα να προκύπτει από την κληρωτίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 15 ή 16 Σεπτεμβρίου.

Αν ο ΠΑΟΚ κληρωθεί στον 3ο προκριματικό με τη Μπενφίκα και προκριθεί θα παίξει στα πλέι οφ με την Κράσνονταρ. Αν κληρωθεί με τη Ντιναμό Κιέβου στον 3ο προκριματικό, θα οριστεί να παίξει με τον νικητή του ζευγαριού της Γάνδης (κι αντίθετα σε αυτή την περίπτωση, αν κληρωθεί με τη Γάνδη δηλαδή).

Ο Άρης θα μπει στην κληρωτίδα της UEFA στις 2:00 για να μάθει ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι για τους κίτρινους είναι η πανίσχυρη Τότεναμ (Αγγλία), η Χάποελ Μπερ Σεβά (Ισραήλ) και η Κόλος Κοβαλίβκα (Ουκρανία).

Η νοκ άουτ αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 17 Σεπτεμβρίου και η έδρα θα προκύψει στη σημερινή κλήρωση.

Αντίστοιχα με τον Άρη είναι τα δεδομένα και για τον ΟΦΗ, ο οποίος θα βρει στον δρόμο του κάποια εκ των Γρανάδα (Ισπανία), Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία) και Απόλλωνα Λεμεσού (Κύπρος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ