Μετάβαση στο περιεχόμενο

LIVE: Παναθηναϊκός – Λαμία 0-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

 

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα των πράσινων στα φιλικά του καθώς και το πρώτο γκολ που δέχτηκε. 

Τέλος στο ματς. Παναθηναϊκός-Λαμία 0-1!

90+2′ Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με τον Εμμανουηλίδη να αστοχεί από καλή θέση.

90+1′ Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος βρέθηκε με τη μπάλα στα πόδια του εκτός περιοχής, έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει εκτος εστίας. 

85′ ΓΚΟΛ για τη Λαμία, 1-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Κωστίκας εκτέλεσε το πέναλτι και νίκησε τον Χριστογεώργο.

85′ Κερδίζει πέναλτι η Λαμία σε χέρι μέσα στην περιοχή του Καραγιάννη. 

78′ Καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Ωραίο σουτ του Σερπέζη από το ημικύκλιο, η μπάλα λίγο δίπλα από την αντίπαλη εστία.

77′ Άστοχο σουτ του Σερπέζη, με την μπάλα να φεύγει αρκετά πάνω από την εστία του Επασί

71′ Τζαβίδας αντί Αγιούμπ.

63′ Νέες αλλαγές για τον Παναθηναϊκό. Στο ματς οι Χριστογεώργος, Καραγιάννης και Σερπέζης κει εκτός οι Διούδης, Σένκεφελντ και Αθανασακόπουλος. 

61′ Ωραία μεταβίβαση του Αλεξανδρόπουλου προς τον Εμμανουηλίδη ο οποίος έκανε την προβολή αλλά δεν μπόρεσε να γυρίσει προς τον Μακέντα. 

56′ Αλλαγές και για τη Λαμία. Στο ματς οι Τζανετόπουλος, Μπουλούλης και Προβιδάκης εκτός οι Βύντρα, Νιάσε και Σκόνδρας. 

50′ Ευκαιρία για τη Λαμία. Ο Βιγιάλμπα πλάσαρε με τη μια και ο Διούδης έδιωξε.

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. 

Ο Παναθηναϊκός θα έχει αλλαγές με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Οι Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Εμμανουηλίδης, Αλεξανδρόπουλος, Σαμαράς, Σαβιέρ θα μπουν στο παιχνίδι. 

Ημίχρονο στην αναμέτρηση με το 0-0 να παραμένει. Προβληματική η εικόνα του τριφυλλιού στο πρώτο μέρος, στο οποίο είχε μεν την κατοχή της μπάλας και συντριπτικά υπέρ του, αλλά ήταν ουσιαστικά ακίνδυνο. Αντιθέτως, η Λαμία είχε δύο μεγάλες φάσεις. 

45+2′: Μεγάλη ευκαιρία για τη Λαμία. Στην κόντρα ο Ρόμανιτς, που τσίμπησε την μπάλα προ του Διούδη και τον πέρασε, αλλά ο Αθανασακόπουλος με τάκλιν απομάκρυνε λίγο έξω από την περιοχή του Παναθηναϊκού.

45+1′ Καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Ο Αγιούμπ πίεσε, έκλεψε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ με τον Αντέτζο να βάζει την προβολή και να διώχνει σε κόρνερ. 

43′ Εκτέλεση φάουλ του Καρλίτος, μπλόκαρε ο Επασί. Η πρώτη τελική του Παναθηναϊκού

40′ Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να ξεφύγει από την πίεση της Λαμίας και να δημιουργήσει φάσεις. 

36′ Συρτό σουτ του Ρόμανιτς, χωρίς καλή ισορροπία, μπλόκαρε ο Διούδης χωρίς να δυσκολευτεί.

34′ Κίτρινη κάρτα είδε και ο Αγιούμπ για ένα φάουλ στο χώρο του κέντρου.

31′ Κίτρινη κάρτα είδε ο Κουρμπέλης που έκοψε την αντεπίθεση της Λαμίας. 

27′ Άστοχη κεφαλιά του Καραμάνου που δεν ανησύχησε τον Διούδη, έπειτα από το γέμισμα του Σκόνδρα, μετά από κλέψιμο της Λαμίας στο κέντρο.

15′ Δοκιμή με τον Μακέντα αριστερά και τον Καρλίτος στην κορυφή.

13′ Σουτ του Ρόμανιτς, μπλοκάρει ο Διούδης.

11′ Ωραία ενέργεια του Καρλίτος από τα αριστερά, πέρασε τον αντίπαλο του, μπήκε στην περιοχή έκανε τη σέντρα αλλά ο Βύντρα έδιωξε σε κόρνερ. 

8′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Λαμία! Ο Σάντσες έκανε το λάθος και δεν έδιωξε με τον Καραμάνο να γίνεται κάτοχος της μπάλας, έκανε το πλασέ αλλά ο Βέλεθ έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ. 

7′ Χωρίς κάποια μεγάλη φάση στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να έχει συνέχεια την κυκλοφορία της μπάλας. Από τα πρώτα λεπτά ο Πογιάτος ζητάει πίεση ψηλά από τους παίκτες του. 

Σέντρα στο ματς!


Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Λαμία στο Κορωπί (18:30) στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας της ομάδας του Ντάνι Πογιάτος. Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη του ματς…

Η είδηση που έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό αφορά τη χρησιμοποίηση στο ίδιο σχήμα των Μακέντα-Καρλίτος με τον Ισπανό φορ να παίζει για πρώτη φορά με τα πράσινα μετά από επτά μήνες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Λαζαρίδης, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Σάντσες, Αγιούμπ, Κουρμπέλης, Αθανασακόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος, Μακέντα.

ΛΑΜΙΑ: Επασί, Σαραμαντάς, Βύντρα, Αντζέτζο, Σκόνδρας, Βασιλόγιαννης, Ρόμανιτς, Βιγιάμπα, Καραμάνος, Μπεχαράνο, Νιάσε.

Στον πάγκο για τον Παναθηναϊκό είναι και ο Αχιλλέας Πούγγουρας που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής αγωνιζόμενος μετά από 5,5 μήνες. 

Αντίθετα εκτός αποστολής είναι οι Βιγιαφάνιες, Μπουζούκης, Ιωαννίδης που έχουν κάποιες ενοχλήσεις και φυσικά ο Χατζηθεοδωρίδης. 

Ο Παναθηναϊκός στα δύο προηγούμενα φιλικά του είχε επικρατήσει αρχικά της Μαρκό με 3-0 και εν συνεχεία του ΟΦΗ με 1-0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ