Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατέθεσαν μηνύσεις κατά Μαρινάκη και σωματοφύλακα Αλαφούζος και Κωνσταντίνου

Από νωρίς απόψε ο Γιάννης Αλαφούζος πήγε στην ΓΑΔΑ μαζί με τον Βασίλη Κωνσταντίνου για να καταθέσει μηνύσεις κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και του ανθρώπου που επιτέθηκε στον αντιπρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ και τον τραυμάτισε, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ολοκληρώθηκε η διαδικασία. Ο πρόεδρος του τριφυλλιού κατέθεσε μήνυση μόνο σε βάρος του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός,  για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς σύμφωνα με την μήνυση «ανέφερε ψευδώς και εις γνώση της αναλήθειας γεγονός που θίγει την τιμή και την υπόληψη του προέδρου και συγκεκριμένα ότι οργάνωσε την σε βάρος του κ. Μαρινάκη επίθεση στο ντέρμπι».

Από κει και πέρα, ο Κωνσταντίνου κατέθεσε μήνυση ενάντια και στους δύο επιθυμώντας για τον πρώτο την ποινική του δίωξη για το αδίκημα της εξύβρισης, της απειλής και της ηθικής αυτουργίας στην πράξη της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και στον δεύτερο για τα αδικήματα της εξύβρισης και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ο άνδρας της προσωπικής ασφάλειας του Βαγγέλη Μαρινάκη, φέρεται σύμφωνα με την αστυνομία να έχει συμμετάσχει και σε άλλες αξιόποινες πράξεις που αφορούν θέματα ποδοσφαίρου και σύμφωνα με τον Παναθηναϊκό «τα αρχικά του είναι Κ. Μπ».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ