Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κίνδυνος για τρεις παίκτες του Ολυμπιακού ενόψει τελικού – Η ευθύνη της ΕΠΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, πριν λίγη ώρα, στον Ολυμπιακό υπάρχει μεγάλη αναστάτωση, καθώς λίγες μέρες πριν από τον… ταλαιπωρημένο τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ, διαπίστωσαν πως η ΕΠΟ δεν έχει εγκρίνει την επέκταση των συμβολαίων του Βασίλη Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλου και Αχμέντ Χασάν. 

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά ο πρόεδρος της Επιτροπής Ιδιότητας και Μετεγγραφών, Παναγιώτης Διακοφώτης, δεν έχει επικυρώσει την παράταση διάρκειας των συμβολαίων τους, παρότι το έχουν ήδη κάνει Super League και FIFA.

Στις 16 Ιουνίου, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε πως τα συμβόλαια που λήγουν στις 30 Ιουνίου 2020, δύναται να παραταθούν έως τις 31 Αυγούστου, λόγω της πανδημίας και της παράτασης της σεζόν.

Στις 17 Αυγούστου, ο Ολυμπιακός παρέτεινε τα συμβόλαια του Βασίλη Τοροσίδη, του Αβραάμ Παπαδόπουλου και του Αχμέντ Χασάν, όπως είχε δικαίωμα με βάση την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής. Η Super League επικύρωσε τα συμβόλαια και των τριών ποδοσφαιριστών, τα απέστειλε στην ΕΠΟ και από τότε, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ο κ. Διακοφώτης και η επιτροπή του έχουν μπλοκάρει την επικύρωση της παράτασης της διάρκειας των συμβολαίων.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδος αναμένεται να κινηθούν νομικά, αν δεν προχωρήσει σε εύλογο χρονικό διάστημα σε έγκριση η ΕΠΟ των συμβολαίων των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ