Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συντριβή στην Ολλανδία για το… φάντασμα της Εθνικής

Οδυνηρή ήττα με 13-5 γνώρισε η Εθνική μας ομάδα γυναικών υδατοσφαίρισης, από την Ολλανδία για την 4η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Β’ Ομίλου Ευρώπης στο Γουόρλντ Λιγκ, πραγματοποιώντας άσχημη εμφάνιση.
 
Έτσι η ομάδα του Γιώργου Μορφέση απώλεσε την πρώτη θέση του ομίλου και θα διεκδικήσει τη δεύτερη θέση, η οποία μπορεί υπό προϋποθέσεις να οδηγήσει στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Η Εθνική μας δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να βρει λύσεις επιθετικά ή αμυντικά, σταματώντας πάνω στις εκπληκτικές Ολλανδέζες , οι οποίες ήδη στο πρώτο μισό προηγούνταν με 8-1.

Το εφιαλτικό βράδυ για την Εθνική μας συνεχίστηκε και παρά τις προσπάθειες στο τέλος, η διαφορά δεν γινόταν να καλυφθεί.

Για τις Ολλανδέζες, Φαν ντερ Σλοτ, Σέβενιτς και Κλάασεν πέτυχαν από 3 γκολ.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Άρνο Χάβενγκα): Βιλεμζ, Στρόμχορστ, Νίχαους, Μέγκενς, Φαν ντερ Γκράαφ, Φαν Τοορν, Σμίτ, Κλάασεν 3, Χένε Α. 2, Άαρτς, Φαν ντερ Σλοτ 3, Χένε Ντ.2, Σέβενιτς 3

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά, Διαμαντοπούλου Β., Χυδηριώτη, Πλευρίτου Μ. 1, Αβραμίδου, Ασημάκη 1, Ρουμπέση, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη 1, Πλευρίτου Ε. 1, Ξενάκη, Διαμαντοπούλου Χ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ