Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οδεύουν προς Nova οι «άστεγες» ομάδες της Super League 1 – Τα χρήματα που τους προσφέρει το συνδρομητικό

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την 31η Αυγούστου, οπότε η Super League 1 έχει κάνει γνωστό πως θα προχωρήσει στην ψήφιση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος.

Όμως την ίδια στιγμή επτά ομάδες (Βόλος, Ξάνθη εφόσον παραμείνει, Λαμία, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ) που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο έχουν αποφασίσει να μη συναινέσουν στην ψήφισή της, κάτι που αυτόματα θα «μπλοκάρει» την έναρξη του πρωταθλήματος, εφόσον δεν βρεθεί λύση, ώστε όλες να αποκτήσουν τηλεοπτική στέγη.

Όμως, όλα συνηγορούν πως οδεύουμε προς λήξη «συναγερμού». Ναι μεν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα έχουν το Panathinaikos TV και το PAOK TV αντίστοιχα μέσω της πλατφόρμας της Cosmote TV, αλλά οι υπόλοιπες οδεύουν προς συμφωνία με τη Nova, μετά την πρόταση της τελευταίας, χωρίς όμως αυτό να «σπάσει» το ενιαίο μέτωπό τους. Έτσι, όλες θα είναι υπέρ της έναρξης της Super League 1.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ύψος των χρημάτων που θα λάβει η κάθε μία από τις πέντε «άστεγες» ομάδες είναι στάνταρ 1,2-1,3 εκατομμύρια ευρώ και θα αυξάνεται μέσω διάφορων μπόνους (π.χ. θέση κτλ.).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ