Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σλόβαν Μπρατισλάβας και Πρίστινα «θύματα» του κορονοϊού, αποκλείστηκαν στα… χαρτιά

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας και η Πρίστινα, έπεσαν «θύματα» του κορονοϊού και της τακτικής της UEFA μιας και έχασαν τους αγώνες τους στα χαρτιά και αποκλείστηκαν από την διοργάνωση.

Οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να παίξουν τους αγώνες τους για τα προκριματικά του Champions League λόγω κρουσμάτων κορονοϊού και η UEFA αποφάσισε ότι χάνουν τα παιχνίδια στα χαρτιά άρα και την πρόκριση. 

Η Σλόβαν κανονικά θα έπρεπε να παίξει με την Κλακσβίκ στις 21 Αυγούστου αλλά ο αγώνας δεν έγινε μιας και η ομάδα της Σλοβακίας ήταν σε καραντίνα μετά από ένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού. Μετά από σύσκεψη η UEFA αποφάσισε ότι ήταν ευθύνη της Σλόβαν και κατακύρωσε τον αγώνα στην ομάδα από τα Νησιά Φερόες, με 3-0 άρα και την πρόκριση. 

Κάτι ανάλογο συνέβη και στην περίπτωση της Πρίστινα, η οποία έπαιζε στο Γιλβρατάρ με την Λίνκον Ρεντ στις 18 Αυγούστου αλλά μετά την αναχώρηση της ομάδας από το Κόσοβο, διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν παίκτες που είναι θετικοί. Η Πρίστινα αποφάσισε να φέρει… ενισχύσεις με άλλους παίκτες που ταξίδεψαν από το Κόσοβο αλλά και αυτοί βρέθηκαν θετικοί. Συνολικά 8 παίκτες της Πρίστινα ήταν θετικοί, με αποτέλεσμα να χάσει τον αγώνα με 3-0. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ