Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Μαρτίνς για τον τελικό με την ΑΕΚ – Σκέφτεται να αφήσει έξω βασικό παρά τις απουσίες!

Οι πολλές απουσίες στον χώρο της αμυντικής γραμμής υποχρεώνουν τον Πέδρο Μαρτίνς να πάει σε διαφοροποίηση σχήματος για τον τελικό Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή (30/8).

Ο Πορτογάλος τεχνικός σχεδιάζει να παίξει με τριάδα στην άμυνα, προσθέτοντας τον Αβραάμ Παπαδόπουλο δίπλα στους Μπα και Σισέ, ενώ σε ρόλο μπακ-χαφ προτίθεται να βάλει τον Ραντζέλοβιτς στα δεξιά και τον Μασούρα στα αριστερά.

Έτσι, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, ο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του ένα σχήμα, με τον Αλέν στο τέρμα, τους Αβραάμ-Σισέ-Μπα στόπερ, Ραντζέλοβιτς και Μασούρα σε ρόλο ακραίων, τους Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκη στον άξονα, μπροστά τους Βαλμπουενά και Φορτούνη και σέντερ φορ τον Ελ Αραμπί. Ο Καμαρά διεκδικεί μία θέση στον άξονα, εφόσον προτιμηθεί το 3-5-2 από το 3-4-3.

Οι ερυθρόλευκοι συμπληρώνουν μετά βίας την 20μελή αποστολή για τον τελικό, καθώς πέρα από τους 12 που «παίζουν» για την ενδεκάδα, υπάρχουν και οι Τοροσίδης, Μπρούνο, Λοβέρα, Καφού, Μαρτίνης, Σουρλής και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Καραργύρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ