Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η “στρογγυλή θεά” στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος – Παρί εναντίον Μπάγερν με φόντο… την κούπα

Πολλά ειδικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα για τον τελικό του Champions League

Και τώρα οι δυο τους. Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Μπάγερν Μονάχου. Ο φετινός “μαραθώνιος” του Champions League φθάνει στο τέλος του με μία αναμέτρηση αντάξια της αίγλης και της (ποδοσφαιρικής) ιστορίας της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί απόψε (23/8) στις 22:00 στο Estadio da Luz. Είναι η πρώτη φορά που θα γίνει ημέρα Κυριακή, ενώ θα είναι και η πρώτη φορά που ένα τέτοιο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί μετά τον Ιούνιο και μάλιστα χωρίς θεατές, ελέω κορονοϊού. 

Και οι δύο ομάδες διαθέτουν εκπληκτικό ρόστερ και προμηνύεται μεγάλη “μάχη” για το ποιος θα κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο. Στοιχηματικά, ο τελικός έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Οι επιλογές είναι πάρα πολλές και οι αποδόσεις άκρως ελκυστικές. Η δράση, λοιπόν, αναμένεται να ανέβει στο κατακόρυφο.

Από την μία πλευρά έχουμε την Παρί, την ομάδα που η ιδιοκτησία της έχει ξοδέψει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές, με στόχο την κατάκτηση του Champions League. Οι Νεϊμάρ, Ντι Μαρία, Μπαπέ βρίσκονται σε φόρμα, ξεχωρίζουν στην φετινή Παρί και την οδήγησαν στην πρόκριση στον τελικό εις βάρος της Λειψίας, την οποία απέκλεισαν εύκολα οι Γάλλοι στον ημιτελικό.

Από την άλλη πλευρά η Μπάγερν διαθέτει μεγάλη πείρα σε τέτοιους αγώνες. Στο παρελθόν, άλλωστε, έχει κατακτήσει πέντε φορές τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας στην Ευρώπη. Στον ημιτελικό οι Γερμανοί “διέλυσαν” την Μπαρτσελόνα με το εκπληκτικό 8-2. Οι Λεβαντόφσκι, Γκνάμπρι, Μίλερ, Αλφόσνο Ντέιβις, Γκορέτσκα κάνουν τη διαφορά στην φετινή Μπάγερν.

Απ’ όποια πλευρά και να το δει κανείς, οι Γερμανοί είναι το φαβορί για την νίκη στο ματς, καθώς και γενικά για την κατάκτηση του κυπέλλου (μετά από παράταση, δηλαδή ή και πέναλτι). Ο Λεβαντόφκι σκοράρει με κάθε τρόπο. Το ίδιο, όμως, ισχύει και για τον Νεϊμάρ. Το γκολ/γκολ από ημίχρονο και over στο ματς με σκόρερ τον Πολωνό επιθετικό της Μπάγερν έχει ελκυστική απόδοση.

Για εκείνους που ψάχνουν τις μεγάλες εκπλήξεις, το “No goal” στην κανονική διάρκεια του αγώνα, μόνο απαρατήρητο δεν περνάει.

Στο Πάμε Στοίχημα υπάρχει πλήθος επιλογών για τα κομμάτια του αγώνα και τον τρόπο που θα κριθεί ο μεγάλος τελικός, αν υπάρξει παράταση, δηλαδή και πέναλτι.

Για τον μεγάλο τελικό του Champions League προσφέρονται από το Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ οι προωθητικές ενέργειες,με τις οποίες επιβραβεύει τους παίκτες. Πρόκειται για τις: «Στο Παρά 1», «Boost 13» και «Boost Νίκης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ