Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – My style rocks: Η συγκλονιστική ιστορία της Κωνσταντίνας Παγάνη – Ο θείος της σκότωσε τη μητέρα της

Για το τραγικό περιστατικό που σημάδεψε τη ζωή της μιλά η 27χρονη Κωνσταντίνα Παγάνη στο τρέιλερ της εκπομπής My Style Rocks, το οποίο δεν είναι άλλο από τη δολοφονία της μητέρας της και μάλιστα από τα χέρια του θείου της.

Η κοπέλα, η οποία μπαίνει στο τηλεοπτικό σόου τη νέα σεζόν, αναφέρει στο τρέιλερ ότι έζησε ένα τραγικό περιστατικό: «δολοφόνησαν τη μητέρα μου».

Όπως λέει η νεαρή γυναίκα, η οποία μάλιστα ένα χρόνο πριν τη δολοφονία της μητέρας της, το 2017 είχε κερδίσει τίτλο σε καλλιστεία στην Ατλάντα της Αμερικής, η τραγωδία την έκανε δυνατότερη και σοφότερη.

«Μέσα από τέτοια περιστατικό ο άνθρωπος πρέπει να βγαίνει σοφότερος, δυνατότερος και να βγαίνει με πιο σπουδαία και δυνατή ψυχή. Έτσι και εγώ στο My style rocks ήρθα να δώσω την ψυχή μου» λέει η 27χρονη κατά την παρουσίασή της στο σποτάκι της εκπομπής.

Η 53χρονη μητέρα της Κωνσταντίνας, Μαρίνα, είχε βρει τραγικό θάνατο από τα χέρια του πρώην κουνιάδου της, ο οποίος την σκότωσε με μαχαίρι, μέσα στο καφενείο που διατηρούσε στην Κρήτη. 

Θεώρησε ότι η 53χρονη ήταν η αιτία που η ανιψιά του, η οποία τον φιλοξενούσε, του ζήτησε – με όμορφο τρόπ ο- να φύγει από το σπίτι, δίνοντας του μάλιστα και κάποια χρήματα.

Ήταν βέβαιος ότι το θύμα είχε υποκινήσει αυτήν την απόφαση και τη σκότωσε.

Λίγους μήνες μετά την καταδίκη του, ο 60χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων των Φυλακών Κορυδαλλού και ο θάνατός είχε θεωρηθεί αυτοκτονία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ