Μετάβαση στο περιεχόμενο

Για μία θέση… στον μεγάλο τελικό

Πολλά ειδικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα για τα ημιτελικά του Champions League

Η αλήθεια είναι ότι η φετινή τετράδα των ομάδων στα ημιτελικά του Champions League δύσκολα θα μπορούσε να προβλεφθεί. Ύστερα από αρκετά χρόνια λείπουν από την τετράδα οι περισσότερες “παραδοσιακές” ομάδες της Ευρώπης, με την Μπάγερν Μονάχου να είναι η μοναδική από τις τέσσερις που έχει κατακτήσει το τρόπαιο.

Λειψία – Παρί Σεν Ζερμέν και Λιόν – Μπάγερν Μονάχου είναι τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών. Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης έχει στρέψει το βλέμμα του στις δύο μεγάλες αναμετρήσεις της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, που αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Λειψία – Παρί Σεν Ζερμέν

Η πρωτάρα στα ημιτελικά Λειψία θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν των Εμπαπέ και Νέιμαρ, με αμφότερες να ψάχνουν την πρώτη πρόκρισή τους στον τελικό του Champions League. Ο αγώνας θα γίνει την Τρίτη 18 Αυγούστου στο “Ντα Λουζ” της Λισαβόνας, χωρίς θεατές στις κερκίδες. Και οι δύο ομάδες έδειξαν να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση παρά την μεγάλη σε διάρκεια αγωνιστική σεζόν και τις πολύ ιδιαίτερες συνθήκες της φετινής διοργάνωσης. Η Παρί απέκλεισε την Αταλάντα και η Λειψία την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στο μεταξύ τους ματς, ωστόσο, η ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας έχει τον πρώτο λόγο, με τον Νεϊμάρ να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να σκοράρει για την Παρί.

Πολύ καλή απόδοση δίνει η διπλή ευκαιρία. Το “1Χ” φαντάζει, για πολλούς, ιδανικό για την αναμέτρηση. Η Λειψία, άλλωστε, έδειξε ότι έχει πολύ κακή άμυνα και σκοράρει όταν χρειάζεται. Μόνο απίθανο δεν είναι, λοιπόν, το γκολ/γκολ.

Λιόν – Μπάγερν Μονάχου

Στον δεύτερο – χρονικά – ημιτελικό της διοργάνωσης, που θα γίνει στις 19 Αυγούστου στο “Ζοσέ Αλβαλάδε”, η Μπάγερν αντιμετωπίζει την Λιόν. Οι Γερμανοί είναι το φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Μετά το εκπληκτικό  8-2 εναντίον της Μπαρτσελόνα, οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν θα αγωνιστούν εναντίον των Γάλλων με την ώθηση που τους δίνει ο χαρακτηρισμός του φαβορί. Η απόδοση για γκολ από ημίχρονο και over για το ματς, καθώς και το να σκοράρει πρώτος ο Λεβαντόφσκι μόνο αδιάφορη δεν μπορεί να περάσει.

Η Λιόν, μετά την Γιουβέντους του Ρονάλντο, έριξε στο “καναβάτσο” και την Σίτι του Γκουαρδιόλα. Και στο παιχνίδι με τους Γερμανούς είναι το αουτσάιντερ. Γενικώς, όμως, οι Γάλλοι σκοράρουν και οι πιθανότητες να τα καταφέρουν και εναντίον των Γερμανών είναι αρκετές. Δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι το “over” ήταν… στην ημερησία διάταξη στα ματς του Final – 8 του Champions League.

Σε όλα τα παιχνίδια του Champions League προσφέρονται από το Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ οι προωθητικές ενέργειες,με τις οποίες επιβραβεύει τους παίκτες. Πρόκειται για τις: «Στο Παρά 1», «Boost 13» και «Boost Νίκης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ