Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι είπε ο Ταϊρίς Ράις για τη συμφωνία του με την ΑΕΚ – Τι διάρκεια θα έχει

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ένα ακόμα… κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Ταϊρίς Ράις. Ο 33χρονος γκαρντ συμφώνησε με την «Ένωση» να αγωνιστεί στο Final 8 του BCL, σε μια κίνηση που ισχυροποιεί την περιφερειακή γραμμή της ΑΕΚ, ενόψει του μεγάλου ραντεβού του ερχόμενου Οκτώβρη.

Αυτό μάλιστα το επιβεβαίωσε σε διαδικτυακή συζήτηση που είχε με τον πρώην σέντερ του Ηλυσιακού, Ντι Τζέι Στίβενς. Ο Στίβενς αναρωτήθηκε γιατί ήταν τόσο σύντομη η συμφωνία και επεσήμανε πως θα μπορούσε κάλλιστα ο Ράις να αγωνιστεί για 1-2 χρόνια ακόμα.

Κάπου εκεί επενέβη ο 33χρονος γκαρντ με την απάντησή του να είναι ξεκάθαρη. «3 παιχνίδια και φεύγω», ήταν η σαφής τοποθέτησή του.
 
Ο Ράις άλλωστε και κατά τη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής σεζόν ξεκαθάριζε σε κάθε τόνο πως με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεών του στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ θα σταματούσε την καριέρα του, όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, καθώς συμφώνησε να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, τουλάχιστον ως το Final 8.

Μάλιστα ο ντόρος ήταν αρκετός γύρω από αυτό το θέμα, καθώς αρκετοί αθλητές μπήκαν στη συζήτηση, με τον Μάικ Τζέιμς να είναι ένας από αυτούς. 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ