Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Ο Τούχελ παίζει το… κεφάλι του κόντρα στην Αταλάντα!»

Μετά την καραντίνα, η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε μέσα σε μια εβδομάδα το Κύπελλο Γαλλίας και το τελευταίο Λιγκ Καπ της χώρας, έστω και αν δεν εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της.
 
Αγωνιστικά, λοιπόν, η ομάδα του Τόμας Τούχελ τα πηγαίνει καλά. Έξω από το γήπεδο, όμως, όπως αναφέρει η εφημερίδα «L’ Equipe», οι σχέσεις του Γερμανού προπονητή με τον αθλητικό διευθυντή Λεονάρντο βρίσκονται σε οριακό σημείο.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την γαλλική εφημερίδα, αν η Παρί αποκλειστεί από την Αταλάντα στον προημιτελικό του Champions League (Τετάρτη 12/08, 22:00) ο Τούχελ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο πριν από λίγες ημέρες, θα δει την πόρτα εξόδου. Μάλιστα ο διαδόχος του φέρεται να είναι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Οι διαφορές των δύο ανδρών ξεκίνησαν από τους χειρισμούς του Λεονάρντο στην «υπόθεση Νεϊμάρ» και έγιναν πιο έντονες με την μη ανανέωση του συμβολαίου του Τιάγκο Σίλβα. Ο Τούχελ, βεβαίως, δεν τα πηγαίνει πολύ καλά και με διάφορους παίκτες, όπως ο Κιλιάν Εμπαπέ και ο συμπατριώτης του, Γιούλιαν Ντράξλερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ