Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μεγάλες “μάχες” στο  Final-8 του Europa League με φόντο… το Κύπελλο

Πολλά ειδικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα για τους αγώνες του Europa League 

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Europa League τα προημιτελικά, τα ημιτελικά και ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης θα γίνουν σε μία χώρα και χωρίς θεατές, ελέω κορονοϊού. Αυτό το στοιχείο, αν μη τι άλλο, διαφοροποιεί, τους αγώνες που θα δώσουν το εισιτήριο στα ημιτελικά και στην συνέχεια στον τελικό.

Στην Γερμανία, λοιπόν,θα φιλοξενηθεί η συνέχεια της διοργάνωσης που παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Στην οκτάδα έχουν προκριθεί οι Σαχτάρ, Βασιλεία, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κοπεγχάγη, Ίντερ, Λεβερκούζεν, Γουλβς και Σεβίλλη. 

Τα ζευγάρια στα προημιτελικά και οι ημέρες διεξαγωγής είναι:  (10/8, Ντίσελντορφ)   Ίντερ – Λεβερκούζεν, (10/8, Κολωνία) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κοπεγχάγη, (11/8, Ντούισμπουργκ) Γουλβς – Σεβίλλη, (11/8, Γκελζενκίρχεν) Σαχτάρ – Βασιλεία.

 

Ίντερ – Λεβερκούζεν

Η Ίντερ αντιμετωπίζει την Λεβερκούζεν και δείχνει ικανή να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά. Οι Ιταλοί, άλλωστε, έχουν να επιδείξουν νίκες στους τελευταίους τέσσερις αγώνες τους, σε όλες της διοργανώσεις. Η απόδοση που προσφέρεται για τη νίκη της Ίντερ σε συνδυασμό με το να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο μόνο αδιάφορη δεν μπορεί να περάσει. Στους τελευταίους τέσσερις αγώνες της, άλλωστε, σε όλες τις διοργανώσεις ήταν μπροστά στο σκορ στο πρώτο 45λεπτο. 

 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κοπεγχάγη

H Γιουνάιτεντ είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον αγώνα με την Κοπεγχάγη, Οι Άγγλοι “αγνοούν” την ήττα στους τελευταίους 11 από τους 12 αγώνες. Το γκολ από ημίχρονο για την Γιουνάιτεντ και 2-3 γκολ στην αναμέτρηση προσφέρεται σε ικανοποιητικές αποδόσεις.

 

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Βασιλεία

Αναμέτρηση για πολλά γκολ είναι ο αγώνας μεταξύ της Σαχτάρ Ντόνετσκ και της Βασιλείας. Τo γκολ από ημίχρονο, φαντάζει ως καλή επιλογή. Το over στο ματς είναι πιθανό, ενώ και  το γκολ/γκολ μπορεί να συνδυαστεί με τη νίκη των Ουκρανών. 

 

Γουλβς – Σεβίλλη 

Τα τελευταία χρόνια η Σεβίλλη εύκολα ή δύσκολα έχει φθάσει αρκετές φορές στον τελικό της διοργάνωσης και έχει κατακτήσει το τρόπαιο. Η νίκη των Ισπανών φαντάζει ως το επικρατέστερο αποτέλεσμα στο ματς με τους Άγγλους. Η Γουλβς, ωστόσο, η ομάδα που την Πέμπτη απέκλεισε τον Ολυμπιακό από την διοργάνωση, έχει πολύ καλή άμυνα. Στην αναμέτρηση δύσκολα θα μπουν πολλά γκολ, ενώ ικανοποιητική είναι η απόδοση της μη επίτευξης γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στους τελευταίους εννέα από τους δέκα αγώνες της Γουλβς (σε όλες τις διοργανώσεις) σημειώθηκαν λιγότερα από 2,5 γκολ.

 

Σε όλα τα παιχνίδια του EuropaLeague προσφέρονται από το Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ οι προωθητικές ενέργειες,με τις οποίες επιβραβεύει τους παίκτες. Πρόκειται για τις: «Στο Παρά 1», «Boost 13» και «Boost Νίκης».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ