Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υπογράφει ο Ιωαννίδης για τέσσερα χρόνια στον Παναθηναϊκό

Έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό είναι ο Φώτη Ιωαννίδης, ο οποίος αύριο θα υπογράψει στους «πράσινους» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
 
Ο 20χρονος επιθετικός, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε πραγματοποίησε 19 συμμετοχές με πέντε γκολ στη Super League 2 με τη φανέλα του Λεβαδειακού, έχει ήδη περάσει μια σειρά εξετάσεων, τις οποίες θα ολοκληρώσει αύριο.

Αμέσως μετά θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, το οποίο θα έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2024.

Αυτή θα είναι η έκτη μεταγραφική κίνηση για τον Παναθηναϊκό για την καλοκαιρινή περίοδο. Για τον Ιωαννίδη εκτός από τον Τσάβι Ρόκα είχε καλή άποψη και ο Ντάνι Πογιάτος.

Στο deal της μεταγραφής του Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό, ο Λεβαδειακός πιθανόν να κρατήσει και ένα ποσοστό μεταπώλησης, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι νεαροί παίκτες να δοθούν με τη μορφή δανεισμού στον σύλλογο της Βοιωτίας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ