Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Στην παράταση οι Μάβερικς τους Σίξερς – «Αγριεμένος» ο Χάρντεν απέναντι στους Σέλτικς – Τα αποτελέσματα στα φιλικά του NBA

Οι Ντάλας Μάβερικς ίδρωσαν για να κάμψουν την αντίσταση των Φιλαδέλφεια Σίξερς, καθώς χρειάστηκαν τη βοήθεια της παράτασης για να τους κερδίσουν με 118-115 στη Disney World του Ορλάντο.

Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν και πάλι ο ηγέτης των Τεξανών με 23 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ σε 26’, ενώ 17 πόντους με 12 ριμπάουντ είχε ο Κρίσταπς Πορζίνγκις.

Ο Τομπάιας Χάρις με 28 πόντους και 11 ριμπάουντ και ο Μάικ Σκοτ με 13 πόντους και 10 ριμπάουντ ξεχώρισαν για τους ηττημένους, για τους οποίους ο Μπεν Σίμονς έμεινε στους 4 πόντους με 2/10 σουτ εντός παιδιάς. Είχε, όμως, και 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ κι 1 κλέψιμο.

Ο Σκοτ ήταν εκείνος που με λέι απ ισοφάρισε σε 103-103 στην κανονική διάρκεια του φιλικού ματς, καθώς ο Τζέι Τζέι Μπαρέα στη συνέχεια αστόχησε στο τρίποντο που επιχείρησε.

Από την πλευρά τους, οι Χιούστον Ρόκετς κέρδισαν με 137-112 τους Μπόστον Σέλτικς, έχοντας ορεξάτο τον Τζέιμς Χάρντεν με 35 πόντους.

Ο 30χρονος γκαρντ είχε ακόμα 8 ριμπάουντ, ισάριθμα ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 κλέψιμο κι άλλο 1 κόψιμο, ενώ στους 19 πόντους σε 26’ σταμάτησε ο Ράσελ Ουέστμπρουκ.

Άτυχος στάθηκε ο Έρικ Γκόρντον, ο οποίος πάτησε σε πόδι αντιπάλου και γύρισε τον αστράγαλό του, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει υποβασταζόμενος από το παρκέ.

Ο Κάρσεν Έντουαρντς με 19 πόντους αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των «Κελτών», με τον Γκραντ Ουίλιαμς να τελειώνει το παιχνίδι με 15 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα στα φιλικά του NBA:

9

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ