Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Αυτόν θέλει για αντί-Βράνιες στην ΑΕΚ o Ίβιτς – «Ντόμινο» με την αναβολή του τελικού

Το κενό στο κέντρο της άμυνας θέλει να καλύψει η ΑΕΚ. Μία από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο Ίλια Ίβιτς, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, είναι ο Τίμο Λέτσκχερτ.

Ο Ολλανδός στόπερ έμεινε ελεύθερος από το Αμβούργο την 1η Ιουλίου και αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 27χρονος αμυντικός, ύψους 1,88 μ. μέτρησε τη φετινή σεζόν 24 συμμετοχές (2 γκολ) στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. 

Από το 2010 μέχρι το 2016 αγωνίστηκε σε Χέρενφεν, Γκρόνιγκεν, Ρόντα και Ουτρέχτη. Το 2016 άφησε για πρώτη φορά την πατρίδα του για να μετακομίσει στην Ιταλία, όπου έπαιξε με τη φανέλα της Σασουόλο και μετά επέστρεψε ως δανεικός στην Ουτρέχτη. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός προέρχεται από τις περίφημες Ακαδημίες του Άγιαξ.

Στο μεταξύ, τα πάνω-κάτω έφερε η αναβολή της διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στην ΑΕΚ.

Από τη στιγμή που δεν σημειωθεί κάποια ανατροπή στο συγκεκριμένο ζήτημα και το παιχνίδι οριστεί στα τέλη Αυγούστου, τότε πάει νωρίτερα η συγκέντρωση της «Ένωσης» για τη νέα σεζόν.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα κληθούν να επιστρέψουν πριν από τις 14 Αυγούστου στα Σπάτα, με το πρώτο ραντεβού να δίνεται στις 7 του μήνα για τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις και δύο μέρες αργότερα θα ξεκινήσει η δουλειά για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ