Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κινείται νομικά κατά της ΕΠΟ για διαφυγόντα κέρδη η Cosmote TV!

Σήμερα έγινε γνωστή η επιστολή της Cosmote TV προς την ΕΠΟ, μέσω της οποίας ζητά να διοργανώσει κανονικά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στην καθορισμένη της ημερομηνία.

Στην επιστολή του, το συνδρομητικό κανάλι ανέφερε μια σειρά από λόγους για τους οποίους ζητάει να γίνει ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στις 26 Ιουλίου.

Προφανώς υπάρχουν και οικονομικοί λόγοι, μιας και όπως γίνεται γνωστό μέσα από την επιστολή, «θ’ αναγκαστούμε να αλλάξουμε τον μέχρι σήμερα εμπορικό μας προγραμματισμό (αναφορικά μάλιστα με το σημαντικότερο παιχνίδι της διοργάνωσης), κάτι το οποίο επηρεάζει φυσικά τις εμπορικές συνεργασίες που έχουν ήδη δρομολογηθεί».

Η οικονομική ζημιά που θα προκαλέσει η αναβολή του τελικού είναι πολύ μεγάλη και φυσικά δεν είναι ζημιά που μπορεί να καλυφθεί αν μετατεθεί ο τελικός. Πόσω μάλλον αν πάει τέλη Αυγούστου.

Στις επαφές που έχει κάνει η Cosmote TV με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επιμένει στη διεξαγωγή του τελικού την προσεχή Κυριακή, ακόμη κι αν αυτό συνεπάγεται αλλαγή έδρας (στο ΟΑΚΑ ή σε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο).

Η απόφαση της ΕΠΟ να αναβάλλει τον τελικό πέντε μέρες πριν την καθορισμένη ημερομηνία θα προκαλέσει οικονομική ζημιά και στην ίδια, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, το συνδρομητικό κανάλι ετοιμάζει εξώδικο κατά της ομοσπονδίας, προκειμένου να διεκδικήσει αποζημίωση για διαφυγόντα κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ