Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με όσους έμειναν ο Άρης στην Τούμπα

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη ολοκλήρωσαν τη σύντομη προετοιμασία τους για το εκτός έδρας ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1 με τον ΠΑΟΚ (19/7, 20:00), με τον Μίχαελ Ένινγκ να έχει καλέσει όλους όσους έχει στη διάθεσή του.

Ωστόσο, τα… κουκιά είναι μετρημένα για τον Ένινγκ. Κουέστα, Σόουζα, Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Σάσα, Ματίγια, Μαρτίνες Γκάμα, Μαντσίνι, Διαμαντόπουλος, Τσαγκαλίδης και Έμαν είναι οι εναπομείνασες επιλογές που διαθέτει ο Γερμανός τεχνικός.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

«Με την πρωινή προπόνηση, που έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ. (20:00), στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής (Play Off) του πρωταθλήματος της Super League.

Η τεχνική ηγεσία έχει καλέσει όλους τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται αύριο στο Κλεάνθης Βικελίδης και από εκεί η αποστολή της ομάδας μας θα μεταβεί στο γήπεδο της Τούμπας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ