Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Ανακοινώνει Τσιώλη και αλλάζει το μισό ρόστερ ο Βόλος – Έρχεται ο Κάναντι στον Ατρόμητο»

Βόλος και Ατρόμητος βρίσκονται ακόμη στον… αέρα όσον αφορά στις νέες τεχνικές ηγεσίες τους. Επισήμως, γιατί ανεπίσημα και σύμφωνα τουλάχιστον με την ελληνική πιάτσα των ατζέντηδων, έχουν καταλήξει στους εκλεκτούς τους.

Στον Βόλο, που την παρθενική του σεζόν στη Super League 1 έκλεισε με τον υπηρεσιακό Στέφανο Ξηροφώτο στον πάγκο του, ο Αχιλλέας Μπέος φαίνεται πως έχει καταλήξει στη λύση του Σάκη Τσιώλη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί με απόλυτη επιτυχία στον Ολυμπιακό Βόλου.

Σύμφωνα με τις προαναφερθείσες πηγές, λοιπόν, Μπέος και Τσιώλης έχουν συμφωνήσει εδώ και μέρες και μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη (23/7) ο Έλληνας τεχνικός θα ανακοινωθεί από τον Βόλο, στον οποίο αναμένονται σαρωτικές αλλαγές, με την αποχώρηση περίπου 15 ποδοσφαιριστών!

Όσον αφορά τον Ατρόμητο, ο Σάββας Παντελίδης κόντρα στον Πανιώνιο (18/7, 19:15) αναμένεται να καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο και όλα δείχνουν πως ο Νταμίρ Κάναντι θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του.

Οι φίλοι του Αυστριακού προπονητή στην Αθήνα λένε πως συμφωνήθηκε η λύση του συμβολαίου του με τη Νυρεμβέργη κι ότι έρχεται στο Περιστέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ