Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόβλημα με Πασχαλάκη ενόψει Άρη στον ΠΑΟΚ – Εκτός προγράμματος ο Ίνγκασον

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ με τον Άρη (19/7, 20:00).

Ενοχλήσεις στη μέση ένιωσε ο Πασχαλάκης και έκανε θεραπεία, ενώ τις επόμενες μέρες θα κριθεί η συμμετοχή του Ίνγκασον στο εντός έδρας ντέρμπι με τους κίτρινους.

Αναλυτικά η ενημέρωση των ασπρόμαυρων:

«Ο ΠΑΟΚ θέλει να κλείσει με νίκη την φετινή του πορεία στα Play Offs της Super League. Με αυτό το στόχο ξεκίνησε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (19.07, 20:00) στο γήπεδο της Τούμπας.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (16.07) στη Νέα Μεσημβρία περιελάμβανε αποθεραπεία και αποκατάσταση για όσους ξεκίνησαν στην 11άδα κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στο κομμάτι της κυκλοφορίας της μπάλας και την κατοχή, ενώ έμφαση δόθηκε και στα τελειώματα των φάσεων.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον έκανε θεραπεία στο γυμναστήριο και την πισίνα και η συμμετοχή στη μάχη κόντρα στον Άρη θα κριθεί τις επόμενες μέρες, ενώ θεραπεία έκανε κι ο Πασχαλάκης που ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση.

Ο Αμπέλ Φερέιρα μπορεί να υπολογίζει και στον Ομάρ Ελ Καντουρί , που εξέτισε την τιμωρία του κόντρα στην Ένωση και θα είναι στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.

Την Παρασκευή (17.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ