Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πώς ντόπαρε ψυχολογικά τους παίκτες του ο Αναστασίου

Η ψυχολογία θεωρείται το παν σε έναν αγώνα και αυτήν θέλησε να τονώσει στους παίκτες του ο Γιάννης Αναστασίου. Αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, αλλά και την εν γένει παρουσία του Παναθηναϊκού, τότε τα κατάφερε περίφημα.

Ο Έλληνας τεχνικός επιχείρησε να ντοπάρει με ενέσεις… ψυχολογικής ανάτασης τους ποδοσφαιριστές του, κατά την ομιλία του, πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι.

«Να ξέρετε ότι αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει και κάνουμε μέσα στο γήπεδο όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις δεν μπορεί να μας κερδίσει καμία ομάδα στην Ελλάδα. Όλα εξαρτώνται από εσάς και την εικόνα σας. Δεν φοβόμαστε κανέναν, είμαστε καλύτεροι».

Στη συνέχεια, ο κόουτς των «πράσινων» ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και ζήτησε μεταξύ άλλων: «Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας και όσα έχουμε πει στις προπονήσεις. Θέλω να είστε ήρεμοι και να δείξετε ιδιαίτερη συγκέντρωση στην διάρκεια του αγώνα προκειμένου να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία που θα μας δοθεί».

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο προπονητής του «τριφυλλιού» μοίρασε αφειδώς συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες του, στην διάρκεια της μίνι ομιλίας του, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, που βρήκε θριαμβευτές τους «πράσινους» και εκείνον δικαιωμένο.

«Σας το είπα και το είδατε πως όταν παίζουμε όπως ξέρουμε κανείς δεν μπορεί να μας κοντράρει και να μας νικήσει. Δείξατε ποια είναι η καλύτερη ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ