Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μεταγραφών συνέχεια για την Φενέρ: Παίρνει και τον Τζόνι Χάμιλτον

Η Φενέρμπαχτσε έχει πάρει… φόρα μεταγραφικά και δεν σταματάει. 

Πιο συγκεκριμένα, η τουρκική ομάδα έχει κάνει δικούς της τους Νταϊσόν Πιέρ και Εντγκάρας Ουλανόβας, ενώ έχει μπει… ζεστά στην υπόθεση απόκτησης του Λορένζο Μπράουν.

Την ίδια ώρα, όμως, η ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μια ακόμα μεταγραφική κίνηση, αυτή του Τζόνι Χάμιλτον.

Ο εκρηκτικός φόργουορντ έκανε opt out στο συμβόλαιό του με την Νταρουσάφακα, μία ημέρα πριν λήξη η διορία που υπήρχε από πλευράς «Νταρού» και όπως αναφέρει ο Εμιλιάνο Κάρτσια, έφτασε σε συμφωνία με την Φενέρ για την ερχόμενη σεζόν.

Να τονιστεί πως ο Χάμιλτον προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν, με την ομάδα του Σελτσούκ Ερνάκ, έχοντας 11,3 πόντους και 8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, στο Eurocup, όντας ένας εκ των κορυφαίων παικτών των «πράσινων» στη διοργάνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ