Μετάβαση στο περιεχόμενο

General manager στην ΑΕΚ ο Χήνας

Από τα χρόνια που η ΑΕΚ βρισκόταν στα παρκέ της Β’ Εθνικής ο Γιώργος Χήνας βρισκόταν στην ομάδα από το πόστο του team manager, κάνοντας πολλές δουλειές αθόρυβα και διακριτικά.

Πλέον, η θέση του στην κιτρινόμαυρη ΚΑΕ αναβαθμίστηκε, καθώς όπως ανακοίνωσε η Ένωση, αναλαμβάνει καθήκοντα general manager στη διοίκηση της ομάδας, συνεχίζοντας την προσφορά του από ένα διαφορετικό πόστο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

«Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι ο Γιώργος Χήνας αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής (General Manager) στο νέο διοικητικό-οργανωτικό σχήμα, έτσι όπως αυτό επιβάλλει η νέα εποχή της «Βασίλισσας».

Ο Γιώργος Χήνας διετέλεσε επί εννέα (9) έτη Τeam Manager της ΑΕΚ, με πολυσχιδή, αδιάλειπτη και ποιοτική προσφορά στην εταιρία και στο σύλλογο, από τα «πέτρινα» έως και την επιστροφή της ΑΕΚ στην απαιτητική κανονικότητα.

To επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν τα επόμενα βήματα της δομικής αναδιάρθρωσης της ΑΕΚ ΒC».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ