Μετάβαση στο περιεχόμενο

LIVE: Άρης – Ολυμπιακός 2-4 (ΤΕΛΙΚΟ)

94′ Τέλος του αγώνα. Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-4 τον Άρη.

94′ Κίτρινη στον Ματίγια.

87′ ΓΚΟΛ 2-4 για τον Άρη! Ο Μπαγκαλιάνης με καρφωτή κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Τζολάκη.

82′ Ο Ραντζέλοβιτς έκανε το σουτ, η μπάλα άουτ.

80′ Αλλαγή για τον Άρη. Εκτός ο Σάσα, μέσα ο Διαμαντόπουλος.

78′ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Μέσα ο Τζολάκης, εκτός ο Αλέν.

77′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Ο Καφού απέναντι από τον Κουέστα έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

69′  Ο Βαλμπουενά αντί του Μασούρα και ο Ξενιτίδης αντί του Λοβέρα.

66′ 1-4 ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΧΑΣΑΝ! Στη δεξιά γωνία η εκτέλεση, δεν μπορούσε να φτάσει την μπάλα ο Κουέστα που έπεσε σωστά.

65′ ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Ο Δεληζήσης “έφαγε” την ντρίπλα του Χασάν και στη συνέχεια τον κλώτσησε στο καλάμι. Σωστή υπόδειξη.

59′ Σουτ στην κίνηση από τον Μασούρα, η μπάλα πάνω από το δοκάρι.

58′ Αλλαγές για τον Ολυμπιακό. Μέσα οι Μπρούνο, Ραντζέλοβιτς, εκτός οι Γκασπάρ και Καμαρά.

56′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ 1-3! Μακρινό σουτ με το αριστερό από τον Φετφατζίδη, η μπάλα κοντράρει και στον Σισέ, με τον Αλέν να μην μπορεί να αντιδράσει.

49′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! 0-3 ΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΜΑΣΟΥΡΑ! Ο Τοροσίδης με φοβερή μπαλιά βρήκε τον Μασούρα στην περιοχή κι αυτός με πλασέ στην κίνηση βρήκε δίχτυα.

47′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Πλασέ του Λοβέρα μέσα από την περιοχή από κάθετη πάσα του Καμαρά, η μπάλα ελάχιστα άουτ.

46′ Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου…

Λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με τον Ολυμπιακό να προηγείται 2-0 του Άρη.

45’+1′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! 0-2 ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΣΑΝ! Ο Δεληζήσης έκανε τάκλινγκ για να διώξει, αλλά… έστρωσε στον Χασάν. Ο Αιγύπτιος βρέθηκε απέναντι στον Κουέστα και με υπέροχο πλασέ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι και στα δίχτυα.

45′ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Κεφαλιά-ψαράκι του Μασούρα από τα αριστερά, αλλά Κουέστα και δοκάρι αρνήθηκαν το δεύτερο γκολ στον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

42′ Κίτρινη κάρτα στον Καφού.

41′ ΔΟΚΑΡΙ για τον Άρη! Παράλληλη σέντρα του Μαντσίνι από τα αριστέρά, στην πορεία της μπάλας ο Φετφατζίδης που με το δεξί έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αλέν.

39′ Προωθήθηκε από τα δεξιά ο Γκασπάρ και σούταρε με δύναμη, αλλά ο Κουέστα με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.

38′ Ευκαιρία για τον Άρη! Ο Μπρούνο Γκάμα από τα δεξιά συνέκλινε προς τον άξονα, έφτασε μέχρι τα όρια της περιοχής και έκανε το σουτ, με τον Αλέν να είναι και πάλι σταθερός

34′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! 0-1 ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΟΥΡΑ! Τέλεια κάθετη πάσα του Καμαρά για τον Μασούρα που είχε κάνει κίνηση στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων και με δυνατό σουτ ανοίγει το σκορ.

27′ Στο 60% η κατοχή μπάλας υπέρ του Ολυμπιακού.

21′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Χασάν! Ωραία εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, έκανε την προβολή ο Αιγύπτιος, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

20′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη! Σουτ του Φετφατζίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Ολυμπιακού, η μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Αλέν.

18′ ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Εξαιρετική προσπάθεια του Τοροσίδη από τα αριστερά, φέρνοντας την μπάλα στο δεξί του πόδι από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Άρη, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

15′ Σουτ του Σάσα έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Αλέν.

14′ Κεφαλιά του Τοροσίδη, η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.

12′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη! Ο Μαντσίνι κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού από εξαιρετική πάσα του Φετφατζίδη, αλλά δεν έκανε καλό τελείωμα και μπλόκαρε ο Αλέν.

7′ Σουτ του Λοβέρα, έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια, ο Κουέστα απέκρουσε σε κόρνερ.

1′ Ξεκίνησε το παιχνίδι.


Ο Άρης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των playoffs της Super League. Ζωντανά η εξέλιξη της αναμέτρησης…

Οι ενδεκάδες:

Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ, Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης, Γκάμα, Μαρτίνες, Διαμαντόπουλος.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν – Τοροσίδης, Σεμέδο, Σισέ, Γκασπάρ – Καφού, Μπουχαλάκης, Καμαρά – Μασούρας, Χασάν, Λοβέρα.

Εικόνα live21964351/110522.jpg

Στον πάγκο του Ολυμπιακού οι Τζολάκης, Φορτούνης, Ελαμπντελαουί, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Αβραάμ, Ξενιτίδης, Μαρτίνης, Ραντζέλοβιτς.

Στον πάγκο του Άρη βρίσκονται τρεις παίκτες, οι Έμαν, Τσαγκαλίδης και Διαμαντόπουλος.

Διαιτητές: Αριστομένης Κουτσιαύτης, Κωνσταντίνος Ψάρρης, Αντώνιος Σινιοράκης, 4ος Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος

Μετά από έξι αναμετρήσεις η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ έχει 38 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση, ενώ εκείνη του Πέδρο Μαρτίνς έχει 82 και είναι 1η.

Η βαθμολογία των playoffs:

1.Ολυμπιακός 82

2. ΑΕΚ 62

3. ΠΑΟΚ 60

4. Παναθηναϊκός 51

5. Άρης 38

6. ΟΦΗ 36

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ