Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυτή είναι η απάντηση του CAS στον Ολυμπιακό για νέα υπομνήματα

Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της 11ωρης ακροαματικής διαδικασίας ενώπιον της τριμελούς επιτροπής του CAS, η πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε από το πάνελ να καταθέσει ξανά υπομνήματα, έξτρα χρόνο δηλαδή, μετά όσα άκουσε να καταθέτει η πλευρά του ΠΑΟΚ.

Το συγκεκριμένο αίτημα των «ερυθρόλευκων», όπως ενημέρωσε σήμερα  εγγράφως όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, απορρίφθηκε από την Επιτροπή του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου της Λωζάνης, που ό,τι ήταν να ακούσει, το άκουσε κατά τη διάρκεια της πολύωρης ακροαματικής διαδικασίας.

Είναι μια σημαντική λεπτομέρεια που δείχνει πως οι τρεις δικαστές-διαιτητές του CAS θέλουν να βγάλουν το συντομότερο δυνατόν και μέχρι την επικύρωση της βαθμολογίας την απόφασή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ