Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ψάχνει αντίδραση στην Κρήτη ο ΠΑΟΚ – Αλλαγές από Φερέιρα

Στις 9:30 το βράδυ στο «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου, η οποία θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της απέναντι στους Θεσσαλονικείς, θα αγωνιστεί δίχως τον τραυματία Σεμέντο, αλλά και τους μακροχρόνια τραυματίες Τσιλιανίδη και Σόουζα.

Στον αντίποδα, ο Δικέφαλος του Βορρά, που θέλει το τρίποντο, προκειμένου να παραμείνει στο κυνήγι της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ χωρίς τους Πέλκα, Βιεϊρίνια, Ζαμπά, Κρέσπο, Αουγκούστο, Μίσιτς και Βέρνμπλουμ.

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα επαναφέρει το 4-2-3-1, ενώ θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο ματς με την Ένωση.

Την ασπρόμαυρη εστία θα υπερασπιστεί ο Ζίβκοβιτς, ο οποίος μπροστά του από δεξιά προς τα αριστερά θα έχει τους Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα και Γιαννούλη. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Εσίτι και ο Μαουρίσιο, με τον Μπίσεσβαρ σε πιο ελεύθερο ρόλο. Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Τζόλης, αριστερό ο Στοχ και σέντερ φορ ο Σφιντέρσκι.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΟΦΗ: Γουάλεϊ, Σωτηρίου, Σακόρ, Κουτρουμπής, Νάστος, Νέιρα, Μάνος, Ναμπί, Βίκτορ, Βαφέας, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Φιγκεϊρέδο, Βαζ, Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Μπράουν, Νοικοκυράκης.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Τσιγγάρας, Λημνιός, Λάμπρου, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ