Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα δεν θ’ άρχιζε παιχνίδι μετά τα όσα έγιναν”

“Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα δεν θ’ άρχιζε παιχνίδι μετά τα όσα έγιναν”. Στον Ολυμπιακό δήλωναν σοκαρισμένοι με τα όσα συνέβησαν περίπου μία ώρα πριν από τη σέντρα του αποψινού αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Και απορούσαν πώς τα όσα συνέβησαν δεν οδήγησαν τους αρμόδιους της αναμέτρησης ν’ αποφασίσουν τη μη διεξαγωγή του.

Μάλιστα, απορούσαν πώς από πλευράς ΠΑΟ γινόταν μια προσπάθεια να χρεωθεί ο Βίτορ Περέιρα όλα όσα έγιναν αρκετή ώρα πριν από το παιχνίδι. “Ο προπονητής πήγε, όπως κάνει σε κάθε ματς, προς την εστία για να πατήσει τον αγωνιστικό χώρο. Ήθελε να δει σε τί κατάσταση είναι μετά την βροχή», έλεγαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και τόνιζαν πως ο κουκουλοφόρος που έκοβε βόλτα ανενόχλητος πίσω από την εστία έβρισε τον Πορτογάλο και ότι αυτός δεν έκανε την παραμικρή χειρονομία στον οπαδό του Παναθηναϊκού.

Υπενθυμίζουμε πως στην πρώτη αναγνωριστική βόλτα ων ερυθρολεύκων στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου λίγο μετά την άφιξή τους στο γήπεδο φωτοβολίδες έφυγαν βροχή, ενώ άνοιξε πόρτα που βρίσκεται στη γωνία της θύρας 13 και οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με συνέπεια ν’ αρχίσουν μάχες σώμα με σώμα με τους άνδρες των ΜΑΤ. Για λίγη ώρα επικράτησε πραγματικό κομφούζιο έως ότου εκδιωχθούν οι οπαδοί και επιστρέψουν στην κερκίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ