Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Ευχαριστώ πολύ τον Σαββίδη και τον Βρύζα”

Ο Ραζβάν Ρατς σχολίασε μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο facebook την επέκταση του συμβολαίου του, που τον δένει με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2017.

Ο Ρουμάνος μπακ ευχαρίστησε τον Ιβάν Σαββίδη για την εμπιστοσύνη που του δείχνει, αλλά και τον Ζήση Βρύζα για τον ρόλο που έπαιξε ώστε να επέλθει αυτή η συμφωνία.

Αναλυτικά η δηλωσή του: “Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα ένα καινούργιο συμβόλαιο, το οποίο θα με κρατήσει στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2017. Ήταν κάτι που ήθελα από την πρώτη στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Ιβάν Σαββίδη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, προσφέροντας μου ένα καινούργιο συμβόλαιο και φυσικά για το γεγονός ότι παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια για το μέλλον της ομάδας, πράγμα που είναι πολύ βασικό για να πετύχουμε τους στόχους μας και τον κύριο Ζήση Βρύζα, για τον πολύ σημαντικό ρόλο που έπαιξε σε αυτή τη συμφωνία. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω κάθε μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη του και υπόσχομαι ότι θα “παλέψω” πιο σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα να πάρει αυτό που της αξίζει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ