Μετάβαση στο περιεχόμενο

BINTEO: Η Τότεναμ «βλέπει» Ευρώπη, 2-0 την Γουέστ Χαμ

Την πρώτη της νίκη μετά την επανέναρξη της Premier League πέτυχε η Τότεναμ που επικράτησε με 2-0 της Γουέστ Χαμ στο ντέρμπι του Λονδίνου. Έτσι αύξησε σημαντικά τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη.    

Η Τότεναμ ήταν εκείνη που πίεσε, είχε την κατοχή, είχε τις φάσεις, αλλά οι παίκτες δεν μπορούσαν να σκοράρουν. Ο μόνος που δεν τα χάλασε στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Σον που σκόραρε στο 45′, αλλά το τέρμα που πέτυχε ακυρώθηκε με τη χρήση του VAR.

Ο Μουρίνιο έριξε στο γήπεδο και τον Λαμέλα στη θέση του Ντέλε Άλι στο 59′, αλλά τελικά τη λύση για την ομάδα του έδωσε ένας παίκτης της Γουέστ Χαμ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λο Σέλσο η μπάλα πέρασε από όλουςμ, βρήκε πάνω στον Σούτσεκ,  ο οποίος καταλάθος την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του στο 64ο λεπτό.

Μετά το γκολ που δέχτηκε η Γουέστ Χαμ δεν είχε κάτι άλλο να κάνει από το να βγει μπροστά και στο 79′ έφτασε κοντά στο 1-1. Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα στρώθηκε στον Μπόουεν μέσα στη μεγάλη περιοχή, εκείνος σούταρε όμως η προσπάθειά του σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Την ώρα που οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά και πίεζαν, οι παίκτες του Μουρίνιο έβγαλαν την αντεπίθεση, ο Σον άνοιξε την μπάλα στο κενό χώρο στον Κέιν και εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει το 2-0 στο 82′ και να τελειώσει το ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ