Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οι βαθμολογίες των πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League 1

Την ευκαιρία να κατακτήσει και μαθηματικά το 45ο πρωτάθλημα της ιστορίας του θα έχει την επόμενη Κυριακή ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν με 3-0 του Παναθηναϊκού παρέμειναν αήττητοι και μετά την 29η αγωνιστική (23 νίκες, 6 ισοπαλίες) και ανέβασσν την διαφορά από τους διώκτες τους στους 19 βαθμούς.

Κερδισμένος της αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα της ΑΕΚ απέναντι στον Άρη (2-2) και ανέβηκε ξανά στην δεύτερη θέση, αφού προς το παρόν υπερτερεί στην ισοβαθμία με τους “κιτρινόμαυρους”.

Η βαθμολογία των πλέι οφ

1. Ολυμπιακός 75

2. ΠΑΟΚ  56

3. ΑΕΚ 56

4. Παναθηναϊκός 46

5. Άρης 38

6. ΟΦΗ 34

Σε ότι αφορά τα πλέι άουτ οι δύο ισοπαλίες στα σημερινά  (Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-1 και Ξάνθη – Παναιτωλικός 1-1) άφησαν μάλλον αναλλοίωτη την κατάσταση, με τους Αγρινιώτες να παίρνουν πάντως ένα «χρυσό» βαθμό στην Θράκη, που ενδεχομένως να κρίνει πολλά στην μάχη της παραμονής.

Η βαθμολογία των πλέι αουτ

1. Αστέρας Τρίπολης  35

2. Ατρόμητος  34

3. Λαμία 31

4. ΑΕΛ  30

5. Βόλος ΝΠΣ  30

6. Παναιτωλικός 21

7. Ξάνθη  19

8. Πανιώνιος  15

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ