Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σενάριο για «μυθικό» deal της Λίβερπουλ με Εμπαπέ!

Η Παρί Σεν Ζερμέν ζητάει… απίστευτα ποσά για να παραχωρήσει το πιο “καυτό” όνομα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, αλλά η Λίβερπουλ εμφανίζεται έτοιμη να της προσφέρει μία συμφωνία, που δύσκολα θα αρνηθεί για τον Εμπαπέ.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τη “Sun”, οι “κόκκινοι” έχουν θορυβηθεί από το γεγονός ότι ο Σαντιό Μανέ, δεν έχει υπογράψει ακόμη την ανανέωση του συμβολαίου του και σκέφτονται να τον συμπεριλάβουν ως αντάλλαγμα για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού.

Με βάσει πάντα το δημοσίευμα, η σκέψη είναι να προσφέρουν 200 εκατομμύρια λίρες και τον Μανέ για τον Εμπαπέ, σε ένα deal που θα ξεπεράσει τα 350 εκατ. ευρώ, καθώς η αξία του Αφρικανού εκτιμάται σε πάνω από 150 εκατομμύρια λίρες.

Sun Sport@SunSport

Liverpool fear Sadio Mane exit as £150m star still hasn’t signed new deal https://www.thesun.co.uk/sport/football/11914198/liverpool-mane-contract-fear-transfer-real-madrid-psg/?utm_term=Autofeed&utm_campaign=sunsporttwitter&utm_medium=Social&utm_source=Twitter#Echobox=1592702820 …

Liverpool fear Sadio Mane exit as £150MILLION star STILL hasn’t signed new deal with Real Madrid…

SADIO MANE has sparked fears within Anfield that he could be ready to move out this summer. The £150million-rated Senegalese star, 28, has yet to offer any indication that he will sign a new deal o…

thesun.co.uk

5

8:59 π.μ. – 21 Ιουν 2020

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ