Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κίνδυνος σοβαρών απουσιών για την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League!

To Final 8 του Champions League αναμένεται να επιβεβαιωθεί στην αυριανή σύσκεψη της UEFA. Όλα δείχνουν ότι θα διεξαχθεί στο χρονικό διάστημα 15-23 Αυγούστου στη Λισαβόνα. Ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η φάση των “16”, αλλά οι ομάδες που έχουν ήδη προκριθεί στα προημιτελικά, ετοιμάζουν τα πλάνα τους για την πρωτοφανή αυτή τελική φάση στην ιστορία του θεσμού. 

Μία από αυτές είναι Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία όμως καλείται να αντιμετωπίσει και ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Αυτό της πιθανής απουσίας των επτά παικτών της που μένουν ελεύθεροι και δεν θα συνεχίσουν μαζί της.

Τα συμβόλαια των Καβάνι, Τιάγκο Σίλβα, Κουρζαβά, Τσούπο-Μότινγκ, Σέρχιο Ρίκο, Μενιέ, Κουασί ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου και ακόμα δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες θα βοηθήσουν τους Παριζιάνους στα ματς του Αυγούστου, καθώς είναι εξαιρετικά πιθανό έως τότε να έχουν βρει τη νέα ομάδα τους. 

Η αλήθεια είναι όμως ότι τουλάχιστον όσον αφορά τους Καβάνι, Τιάγκο Σίλβα που είναι και οι σημαντικότεροι σε αυτή τη λίστα, ο τεχνικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο, είχε πει ότι λογικά οι δυο τους θα αγωνιστούν στο Final 8.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ