Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Ηταν όλα ή τίποτα…”

Σε όσα συζητήθηκαν στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ τις προηγούμενες μέρες και κατάφεραν να αλλάξουν την εικόνα του δικεφάλου στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Βέροια ο Ρόμπερτ Μακ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σλοβάκος:

Για το τι συνέβη και άλλαξε η εικόνα της ομάδας: “Προσπαθήσαμε να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είπαμε στα αποδυτήρια ότι αυτό το ματς ήταν “όλα ή τίποτα” για εμάς, την ομάδα και τον κόσμο. Σήμερα το πετύχαμε αυτό και καταφέραμε να κερδίσουμε”.

Για το πού κρίθηκε το ματς: “Λειτουργήσαμε ως ομάδα. Βάλαμε τρία γκολ και αυτό χαλαρώνει την ομάδα. Έτσι παίξαμε ακόμη καλύτερα. Δεν σταματάμε εδώ. Πρέπει να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο γιατί έχουμε πολλά παιχνίδι στη συνέχεια και πρέπει σε αυτά να παρουσιάσουμε την ίδια εικόνα”.

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με την Βέροια έκανε και ο εκ των σκόρερ του ΠΑΟΚ Μιγκέλ Βίτορ. Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ:

Για τον αγώνα με την Βέροια: “Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ήταν καλό που κερδίσαμε γιατί ήμασταν σε μία άσχημη κατάσταση. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια. Παίξαμε καλά σήμερα, γιατί μπαίναμε σε όλες τις φάσεις όλοι μαζί, σαν ομάδα. Πρέπει και στη συνέχεια να προσπαθήσουμε το ίδιο και να παλεύουμε για να έχει αποτέλεσμα αυτό που κάναμε σήμερα”.

Για το τι άλλαξε σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ατρόμητο: “Και με τον Ατρόμητο ξεκινήσαμε καλά, αλλά δεχθήκαμε γκολ και πέσαμε ψυχολογικά. Σήμερα δεν έγινε αυτό και τα πράγματα πήγαν καλύτερα για εμάς”.

Για το αν έχει να πει κάτι στον κόσμο του ΠΑΟΚ: “Δικαίως διαμαρτύρεται ο κόσμος. Εμείς θέλουμε να του στείλουμε την αγάπη μας και να ξέρει ότι για αυτόν προσπαθούμε. Ελπίζουμε να δίνουμε χαρά στον κόσμο”.

Ο Φακούντο Περέιρα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο ματς ανάμεσα στη Βέροια και τον ΠΑΟΚ. Ο Αργεντινός δήλωσε στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα: “Η ομάδα έκανε καλό παιχνίδι. Όλη την εβδομάδα οι παίκτες μιλήσαμε μεταξύ μας και είπαμε πως πάση θυσία πρέπει να τα δώσουμε όλα για την ομάδα. Έπρεπε να ξεπεράσουμε αυτή την δύσκολο περίοδο. Είχαμε κάνει αρκετά λάθη, σήμερα ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις. Ήμασταν σε όλο το ματς συγκεντρωμένοι. Μας βοήθησε όμως πολύ το γρήγορο γκολ γιατί έκανε πιο εύκολο το ματς”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ