Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φιλική “εξάρα” για την Λίβερπουλ κόντρα στην Μπλάκμπερν

Σε πολυ καλή κατάσταση φαίνεται να είναι η Λίβερπουλ, λίγες ημέρες πριν από την επανέναρξη της Premier League, στο πλαίσιο της οποίας θα αντιμετωπίσει στο «Γκούντισον Παρκ» την συμπολίτισσα Έβερτον (Κυριακή 21/6, 21:00), σε ένα ντέρμπι που μπορεί να την στέψει πρωταθλήτρια μετά από τριάντα χρόνια.

Σε φιλικό που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο «Άνφιλντ», οι “κόκκινοι” φιλοδώρησαν με έξι γκολ (6-0) την Μπλάκμπερν, ομάδα της Championship (δεύτερη κατηγορία), δείχνοντας να φορτσάρουν ενόψει της τελικής ευθείας για την επιστροφή στην δράση.

Ο Σαντιό Μανέ άνοιξε νωρίς το σκορ, με τους Ναμπί Κεϊτά και Τακούμι Μιναμίνο να σκοράρουν επίσης στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε εφτά αλλαγές, με τον Ζοέλ Ματίπ και τους νεαρούς Κι-Γιάνα Χούβερ και Λέιτον Κλάρκσον να διαμορφώνουν το σκορ.

Ο Γερμανός τεχνικός των επίδοξων πρωταθλητών Αγγλίας ξεκίνησε με μια ενδεκάδα που, κατά τα 8/11 τουλάχιστον, θα μπορούσε να είναι η βασική της επανέναρξης: Άλισον, Αλεξάντερ Άρνολντ, Γκόμες, Φαν Ντάικ, Μίλνερ, Κεϊτά, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Μανέ, Μιναμίνο, Τσάμπερλεϊν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ