Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ούτε Μέσι, ούτε Ρονάλντο: Ένας 22χρονος της Λέστερ είναι μακράν ο πιο πλούσιος ποδοσφαιριστής στον κόσμο!

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι οι πλουσιότεροι ποδοσφαιριστές του πλανήτη, καθώς ένας 22χρονος, ονόματι Φαΐκ Μπολκιάχ, είναι ο νούμερο ένας της σχετικής λίστας!

Μετά από έρευνα του BlogFinance (μέσω της Marca), διαπιστώθηκε λοιπόν πως ο Μπολκιάχ, ο οποίος αγωνίζεται στην U23 της Λέστερ, είναι ο πιο πλούσιος παίκτης του κόσμου.

Ο Μπολκιάχ γεννήθηκε το 1998 στο Λος Άντζελες των HΠΑ και σε μικρή ηλικία μετακόμισε στο Νησί, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να πάρει το βάπτισμα του πυρός με την πρώτη ομάδα του αγγλικού συλλόγου, έχοντας αγωνιστεί μόνο στις Ακαδημίες.

Βέβαια, το ερώτημα όλων είναι πως ένας 22χρονος ποδοσφαιριστής θεωρείται ο πιο πλούσιος του πλανήτη από τη στιγμή. Η απάντηση είναι απλή.

Ο  Φαΐκ Μπολκιάχ είναι ανιψιός του Σουλτάνου του Μπρουνέι, Χασανάλ Μπολκιάχι. Η περιουσία του Φαΐκ Μπολκιάχ εκτιμάται στα 20 δισεκατομμύρια δολάρια, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Κριστιάνο Ρονάλντο με 450 εκατομμύρια δολάρια και τον Λιονέλ Μέσι στην τρίτη με 400 εκατομμύρια.

Η λίστα με τους πλουσιότερους ποδοσφαιριστές του κόσμου:

10. Πολ Πογκμπά – 85 εκατ. δολάρια

9. Εντέν Αζάρ – 95 εκατ. δολάρια

8. Αντρές Ινιέστα – 120 εκατ. δολάρια

7. Γκάρεθ Μπέιλ – 125 εκατ. δολάρια

6. Γουέιν Ρούνεϊ – 160 εκατ. δολάρια

5. Νεϊμάρ – 185 εκατ. δολάρια

4. Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς – 190 εκατ. δολάρια

3. Λιονέλ Μέσι – 400 εκατ. δολάρια

2. Κριστιάνο Ρονάλντο – 450 εκατ. δολάρια

1. Φαΐκ Μπολκιάχ – 20 δισεκατ. δολάρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ